[最後機會] 黃子華棟篤笑2018炒家放飛區

813 回覆
4217 Like 43 Dislike
珍惜黃牛黨, sam哥我出3倍買, 求聯絡偉大救世的sam哥哥
CU既出黎講兩句呀
你d同學喎 呢間學校咁垃圾既咩
唔係話支持黃牛黨,不過依個世界係咁架啦,香港d樓咪又係咁樣俾人炒貴哂,你有本錢,你有門路,你都可以做炒果個,有錢唔通唔搵咩,做人咁撚忠直注定乞米
連登仔 唔講以為開post 屌佢就會賺少咗錢
我地業界
咪係囉 ,同你三唔識七, 使唔使買完再跪喺度求你要呀
道德問題, 當公平渠道購票不再公平的時候就會出現。正如一群用bot訂apple, 預約曬天才吧d位去賣一樣, 儘管合法亦符自由市場完則。 但對大眾來說是無恥之行為
大學從來都唔係教禮義廉恥人義道德, 別發夢了, 無恥無道無信係當今大學生寫照
推推推
我冇呢d咁既同學
Sam囝
所以要珍惜炒家
驚比人post上連登 驚就咪撚做仆街黃牛啦屌你老母!又要驚又要做,幾多人真心想睇但買唔到飛就係因為呢D死仆街!
on9 識聽廣東話,又識笑香港d 野既大陸人有幾多
收皮啦 我搶到飛都原價比番自己友
黃牛死全家
代表Sam囝收飛
連位原價加一千 單丁加$800
電話:97068557
大茶飯
不嬲都講緊炒樓有問題
知你會講埋IPHONE, IPHONE就算炒完之後都會有持續供應, 回返普通價
但樓唔會回價同TALK SHOW 冇持續供應
乜撚嘢我地業界?
乜撚野珍惜炒家?
重要拎自己鐘意睇show黎放自己係道德高地上面合理化自己賣黃牛,其實你噏乜鳩啫?
賣黃牛重咁撚大聲,我屌你老母啦
屌,嬲!
有幾多個香港人係好似你咁
你睇下啲炒家hold住幾多張飛先啦
以卵擊石根本冇用

重點係好多香港人就係金錢利益行先…諗住可以好似子華咁講大家要團結抵黃牛…誰不知大陸土豪包起個紅館都重得。

咁你又有咩高見
無架
我只係對自己鐘意既野有份堅持
話我憨鳩都咁話
支持sam
子華講明唔好買黃牛 雖然我最後都買唔到飛 但我都唔會益賣黃牛班仆街 助長佢地
垃圾SAm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞