[神準]貼一張你女神既相 估你係一個點樣既人

179 回覆
27 Like 10 Dislike
以princejoyce作為女神

證明巴打你係一個冇咩主見既人,對於自己鐘意啲咩有時都唔係太清楚,冇乜目標。精心挑選左princejoyce既高難度動作既相,平時都有留意開一啲重口味既野,心裡不時擁有邪惡既一面。你既未來老婆絕對會係一位活潑肥妹仔而且氹得你開心。
以princejoyce作為女神

證明巴打係一個不易顯露自己想法既人,特意挑選princejoyce張口扮可愛既相,平時應該對斯斯文文既女仔有興趣多啲。
以cat girl 作為女神

證明巴打係一個唔願透露自己內心想法既一個人,仲要揀張lam珍寶珠既圖污染我隻眼,絕對係一個睇人仆街愈快樂既一個人
巴打係一個愛自己獨自胡思亂想既人,諗野較為負面。愛情方面較為長情,內心即使有心意既對象都唔會敢主動積極追求既人
巴打係一個眼角幾高既人,對於好多自己唔滿意既事唔會輕易接受,但當遇到自己非常上心既人,會好樂意為佢做任何野
好準呀
巴打係一個容易對人一見鐘情既人,第一印象對你黎講好重要,可惜面對自己鐘意既人與身,都會只遠觀而不敢靠近
巴打係一個幾有主見既人,好多時自己覺得岩既野,但都未必得到人認同,係一個鐘意低調,會密密耕耘既人。
巴打份人比較唔鐘意太膚淺既人與事,著重同人既心靈交流,岩傾既先會傾,唔岩傾既完全唔想花心事去傾。未來老婆會係一個賢妻良母type既女仔。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞