LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #11 再唔爆場阿姐以後唔黎

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
.佛系LiSA子

達仔同d後生女玩得咁開心
星川麻冬世界第一
達仔做咩搞到個頭咁
無個靚 得鬼頭睇得下
達仔又玩後生妹
5推
ajj同德井都叫靚啦
無留意開
平時唔係咁短?
春野杏好撚大隻 可能可以一拳打死我
剩係記得佢個比比鳥頭
我估都係米6幾啫 無咁勁呀?
推咁慢 8月前去唔去到#13 POST
DD
貼多d女就會推到post #13
三推

推呀姐
推好女仔
推post
推好女仔係唔係即你DD
三推

推呀姐
推好女仔
推post
推好女仔係唔係即係DD
yes
唔DD邊有動力番工
LiSA "LiVE is Smile Always ~ASiA TOUR 2018~[eN] Hong Kong" HK$ 890 vip 門票消息更新~

今次 HK$ 890 vip 門票將以實名登記購票方法安排,並只限於網上發售 。
而其他票價門票(HK$ 790/690/490/390) 則可原用Cityline購票通購票熱線/ 各大cityline購票通及通利琴行售票處/ 網上 www.cityline.com 購票。

購買VIP門票時必須填寫網上之登記表格,每人每次交易最多購買2張門票。若需要於同一交易內購買2張門票,必須同時提供同行人士的個人資料購買門票。成功購票人士需於節目演出當日於表演場地內的主辦單位櫃台出示身份證或護照作身份核實及取票。

購買VIP門票 URL:
http://event.cityline.com/utsvIntern…/enrollment/…/index.do…
*購票前請參考有關VIP門票登記條款及細則

購買其他票價門票 URL:
http://event.cityline.com/utsvInt…/internet/action/event.do…

*所有門票於2018年5月8日10:00am 起, 於Cityline購票通公開發售

售票系統 :
Cityline 購票通
www.cityline.com 或致電購票熱線 2111 5333 (10am – 8pm)
或親臨Cityline購票通及通利琴行售票處購票

各大售票處地址及詳情:
http://www.cityline.com/chi/helpdesk/outlet.jsp
辣殺公司......
無得炒囉,散場
玩大佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞