[痴撚線唐姨] 拒同洪永城復合!唐詩詠態度堅決:冇諗過

56 回覆
2 Like 31 Dislike
藝人唐詩詠在中環為無綫新劇《棟仁的時光》派咖啡做宣傳,近日詩詠與洪永城再傳翻撻,她笑說:「對呢啲新聞已經覺得冇乜特別,奇怪係大家仲會繼續講。其實多謝大家關心,既然大家關心我,如果再寫嘅話就真係唔會有人夠膽追我。(有冇機會復合?)真係冇諗過,其實真係好難會發生,比起開始一段新嘅戀情更加難。」

對於另一舊愛崔建邦又有新歡,唐詩詠表示:「我祝福咗佢好多次,佢有收到我嘅祝福。(最新呢個祝福咗未?)我嘅祝福係直到永遠、佢知道嘅,希望佢快啲搵到最後一個啦。」同場的袁偉豪則認為拍拖是開心事,最重要是搵到合適的對象。

唐詩詠否認同洪永城復合:冇人敢追我喇!

今日唐詩詠出席《棟仁的時光》宣傳活動,講到在拍此劇期間,她剛同舊愛洪永城分手,有報道指她在戲中經常皺眉頭,詩詠表示當時在不好的狀態下去拍:「我要感謝我的男主角和工作人員的體諒,那段時段我的情緒真的非常不好。」

唐詩詠又否認跟舊愛復合:「呢件事真係好奇怪,不知道怎麼出來的,謝謝大家祝福,如果大家常常把我們拉在一起,就沒有人敢追我喇!」對於好友黃翠如被傳跟蕭正楠外遊秘婚,唐詩詠笑言:「她們每一次外遊都被傳,都是去玩,開心的事情嘛」。

舊愛又有新戀情 唐詩詠祝福崔建邦

唐詩詠、袁偉豪和朱晨麗等昨日出席新劇宣傳活動,談到舊愛崔建邦早前被揭再有新戀情,詩詠大方送上祝福!

袁偉豪日前透露,抗癌好幾年的父親最近病情反覆,他昨日宣傳新劇《棟仁的時光》時說:「父親O依家情況都OK,多啲陪佢,屋企人要睇住,怕佢唔小心跌親。(女友張寶兒有陪你?)都係嘅。」問到可會結婚沖喜?他說:「無諗過,唔係首要。」

談到袁偉豪在該劇中要吻別人以延續自己生命,唐詩詠坦言現實中都有古蠱的男士會借意偷吻,「啱啱開始拍拖啲男仔都會借意錫,都Sweet嘅。」提到舊愛崔建邦又有新戀情,她說:「我祝福佢。(亦祝福他的新女友?)我嘅祝福係永久嘅,佢知道嘅。」另外,朱晨麗在《棟》劇內跳鋼管舞,但因出汗弄濕鋼管致太跣,令她搞到周身損傷!

....
冇 人 想 追 你 呀 喂

激鬼氣,又係到煲新聞煲撚到眼冤。
大美人我本來已經退出連登,點知隻老臭閪又衝出黎了 真係屌小陣都唔得架喎。
洪永城唔認復合: 想搵個新的!

洪永城、陳瀅與鮑起靜等,昨日出席無綫節目揚威國際祝捷會。
對於有報道指他與唐詩詠復合兩個月,即埸更有幕後人員及司儀區永權追問是否舊情復熾?洪永城笑笑口否認,表示想搵個新的。他接受記者訪問時也否認復合一事,強調會保持朋友關係,暫時以工作為主,沒有新戀情。
談到他主持的節目《五個小孩的大叔》獲得「兒童/青少年組別銅獎」,洪永城坦言很開心,本身很想拍一些關於保育與社會的貼地議題,可令觀眾有更多的反思。

好靚仔呀洪b
呢d 女人仆街到
一心利用人地黎做緋聞
邊個做佢男朋友都要驚俾佢咁樣事後消費
對於另一舊愛崔建邦又有新歡,唐詩詠表示:「我祝福咗佢好多次

一定又去左搵吹波波拳交
唐姨真係cheap
上個禮拜先借完洪仔做新聞

分左手仲要阻人搵食
喲女個個以為洪仔同你藕斷絲連,仲點會埋洪仔身
為左自己做新聞,真cheap
佢真係好撚煩
好撚煩 呢條臭西又無演技
點解可以咁撚煩架佢 宣傳套劇又可以拉埋我洪仔
洪狗今次就醒喇
想搵個新的!!!
美人你又上連登
死煩閪又煲新聞我忍唔住了吉bb
死臭閪 好撚煩
復合 疑似分手 分手 再復合 仲有冇
件八婆真係好撚煩
詩詠表示當時在不好的狀態下去拍:「我要感謝我的男主角和工作人員的體諒,那段時段我的情緒真的非常不好。」

我的男主角
正正經經講同劇演員咪得
係要講到有曖味咁
真心唔明點解要提洪永城 套戲有佢份咩 日撚日提
波波彩佢有尾
宇宙第一怨婦
冇利用價值即刻名都唔提下
睇死佢啦 套戲宣傳幾次佢就提足咁多次 痴媽根
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞