2018广州ANIMAXMUSIX 厄介集合

60 回覆
6 Like 39 Dislike

你的国
lift 都玩埋
山頂有啲低端人口嘈撚到仆街
This is...
Me
中間黎
我果邊中間幾個長棒成場風火輪
垃圾大陸喱 未撚睇過LIVE咩 睇LIVE應該有既禮儀都冇
有LiSA嘅話 佢哋一定打埋ナマステスネーク
呢d live幾好
平時去日本唔敢做既野
去支那可以做齊哂 之後屈哂落支那數
btw仲以為d支那仔仲會玩埋掉uo上台tim

利申無去到
入到去其實已經冇人再理票價
唔少人都自己走前去欄杆睇
https://twitter.com/kyu0817a/status/987713014064340992
呢條片D字講緊觀眾係日本人定咩
保安「食屎小日本、 Fuck Your Mother」(明明對面係中國人)
保安句屌你老母個系好撚正

利申:無去,亦都唔會返大陸睇live
岩岩廣州返到香港
今日個場真係去event咁耐都未見過咁亂黎
唔計熊手果堆,d成米長既LED棍有十幾支

重有撚樣係度吹喇叭,場外有檔sell
響到仆街

明知八叔唔鐘意老虎叫,就特登mc位大叫
搞到八叔真係黑面
八木沼「私たちは?」
皆さん「イエッタイガー!」
八木沼「ありがとうございました。」

笑撚左
八叔都唔敢唱white force
果下我同隔離班日本仔都笑到仆街
大家都心諗日本點厄介都唔會咁叫

animax本身已經係大型DD ACG live入面已經算厄介雲集
今次廣州場班厄介已經dum曬春話點解唔黎
真正完全自由無規矩,厄介既天堂
真係咪撚再黎大陸搞
成班低端人口搞屎棍
點會唔去,有錢賺既一定有下次
慘得過香港文明都市想有都冇

7月上海bili 又有灰姑娘 ml bgd 豬豬ya

台灣又有 超!アニメディア劇場 LIVE in TAIWAN 2018 之前又有灰姑娘

香港
唔係話迫大家見live就去
但成班人一見香港live最鐘意第一句就話不了,又話無錢,又話無氣氛
之後就話點解唔買張機票飛日本睇
見唔岩少少口味,中唔曬就即刻耍手擰頭
人地見香港無市場,比著我係主辦都唔搞香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞