好心大波kimchi英文咁差就打番中文啦

307 回覆
1100 Like 19 Dislike
死臭雞
你老母當初比隻狗破左處
最後生撚埋你出黎
記唔記得呀
你老豆係我執返黎架
無我大慈大悲
你伯爺仲係街度食緊人地d屎ja世姪
諗起你岩岩出世個撚樣唔人唔狗咁
我而家都吱一聲咁笑出黎
契爺我睇住你大
你而家走黎我屋企門口
又all屎又all尿盛臭架嘛世姪
真係狗娘養的(笑)
其實有得J 咪J 囉,唔鐘意咪unfollow囉
你地咁批鬥,係咪想好似fat boy 咁以後無得J
(Show blocked user 噪鵑(升key雀))
差到
Me liking she! chased IG
Show Blocked User - line你老母
講中你女神牙 ?
有得屌屌唔屌
睇下對波咪算 你估佢飽讀詩書咩
咁撚樣衰又臭串又成陣老泥妹味都咁多人推
應該係有錢
但個人無乜内涵
所以無乜交心嘅朋友
唯有坦胸露膊喺網上拎下認同
順便勉強享受被愛嘅感覺?
story
大就得啦
上面位巴打冇錯呀,Birkin要做左Hermes VIP先有機會買到,要狂幫襯佢買啲下面啲嘢再同sales熟先可能買到
寶馬山五岳之一?
邊個話,只不過人地明咁解,唔代表係岩,而且人地亦聽得出你英文level去到邊,去考ielts oral呢啲都會扣分架。
可能就係狂掃樓舖啲支那人呢
我都講左係spoken english 日常講真係冇問題 但你講到ielts oral梗係唔得啦

其實用考試標準嚟笑鳩人地英文level都係一件柒事嚟 唔通真係笑佢錯grammar會扣分咩

如果我依家話你: you fucking retard
你係咪會笑我唔記得加“are”
Follow 開 不過係睇黎笑
估唔到有討論既價值
啲行為好做作 肉鳩酸
佢有好多個hermes 真心唔明點解有人懷疑佢啲袋係假
叫kimochi好過啦泡菜
都話佢好有錢 你班窮人仲話人地用假野 真係攪笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞