點解Conan唔做oscar

14 回覆
7 Like 0 Dislike
睇過Conan就知Conan 個種好笑同新一代d名嘴跟本唔同層次
縱觀依家美國名嘴界或者Comedian
Jimmy kimmel 連玩左兩屆 唔笑Matt damon既話其實有d悶
Ellen又做過兩屆 唔用道具唔講in joke又係唔好笑
Jimmy fallon唔通自己講自己笑 人地講得獎感受佢又笑埋一份咩
Stephen Colbert 又太過政治 Jon stewart又退休
Billy Crystal 又好似少少過氣
Ricky 係oscar場合無得好似golden globe咁玩又爭d
跟本依家得翻Conan壓到場 但係Conan又咁多年都唔做
Emmy 白宮 Ivy League 畢業典禮乜都做齊
就係唔做oscar 究竟點解
做過白宮記者協會晚宴同艾美獎都威啦
James Corden啦 幾搞笑
後台唔夠勁?
無傻啦
唔熟佢 淨係睇過佢既carpool
佢入面既角色淨係陪笑同陪唱
作為mc原全抽取唔到笑點 即興完全唔點
比着係conan既話 d carpool 一定好笑好多
浄係睇佢同d guest 既對話都夠
Jimmy fallon啦, 一定好撚精彩
睇吓james corden 同 gordon ramsey 條片先
Coco
Fake laugh Fallon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞