吳業坤「靠毒」脫貧 屋邨仔升呢住千萬貝沙灣豪宅

132 回覆
23 Like 445 Dislike
垃圾坤
歌手而家都唔係賣碟賺錢啦
係為知名度然後登台,拍廣告
D明星有左知名度後都好少唱歌啦
要比經理人公司抽一半以上
無可否認既,佢扮人有一手
又有急才
搵1千萬我唔介意比佢抽500萬呀
最細 3房好似3千up
貝沙有好多期 有獨立屋 果啲成億都有
最細既好似係6期定1期(唔太肯定) 有400幾至600幾呎 睇網依家好似嗌緊千零萬
無論做咩都好 最確要目標明確 肯捱住向前行
當坤哥俾人笑偽毒 王祖藍俾人笑做米奇隻狗 的士陳俾人笑無人識
人地未必想象到有日大富大貴 但好肯定佢地仲肯繼續唱歌/做演員 先至有今日
眼紅就會反
的士陳同gem 都係搵人仔發達
坤哥2015先撈起 仲未上大陸已經十级跳左
真心想知點做到
連登仔係時候吹奏下坤哥啦
的士陳靚仔過坤哥,跳舞又好過坤哥,係應該發達既
真心想知坤哥係點做到
你地班友不嬲見高就拜,兩頭蛇標準
平時又踩港女拜金,住公屋比人睇唔起點點點

人地公屋單親靠自己,你地又唔鐘意
唱得好無聽/做戲做成點,都叫盡自己力做,每人各有喜好
見人多女鐘意又話九公食女,偽毒,都係罪名
鄭俊弘咪直情星級食家

人地多女鐘意,咪就係D女鐘意佢個type囉
唔通鐘意你班M記正常樣,日日仇呢個踩果個既葡萄拎咩
好想比連登仔咀咒全家
所以人地根本係玩
連登仔就當人真係不和
坤哥愈黎愈掂
你班連登仔仲係碌撚咁
成班撚樣淨係識負評
人哋有女有錢有樓有成就
你望下你自己
最好笑呢班葡萄友成9日屌港女點拜金,點睇唔起人法
但自己呢就做到十足十,睇人唔起,話人憑乜 五十步

莫欺少年窮呀
由佢剩係得youtube channel擺歌追佢追到依家
都唔算係fans 佢出咩歌有留意下咁
佢未紅個陣 真係除左知佢係巨聲幫同埋眼鏡起霧同毒都無其他
佢有歌都係擺youtube channel
後尾紅左自然登佢開心啦 上面話高登連登幫佢真係講得岩
你做藝人想俾人圍住你黎屌 都唔想連屌你都費時甚至搵唔野屌你
坤哥加油!!
你會發大達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞