LIHKG 職業摔角討論 (8) Superstar Shake-Up

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
印度佬都唔係太差既,wwe要開拓印度市場先夾硬捧佢,做左咁多年jobber,而家俾條belt你唔通唔要咩,Roman就真係毒瘤黎,捧佢唔係問題,問題係佢係wwe打左幾年都無乜進步,見到wwe攞Joe黎餵rr都覺得有d心up ,又浪費左一個人才,backlash Roman一贏左,有個鏡頭影住d觀眾,有d觀眾已經起身準備走人,睇左咁多年摔角都無乜見過咁既情況
JINER做雞屎Feel幾好睇,起碼Mic skills 都ok
Roman 唔係冇進步。只不過係一開始太撚廢
依家正常翻小小都係廢,而且又係No.1 Guy
顯得好撚廢姐。以前The rock Cena 都少技。但勝在有Mic skills 有台型。依家Roman行出嚟真係有陣柒味,係陣唔識打摔角但又要扮勁嘅柒味。不過冇辦法,WWE Fans嘅世界觀係唔太理解。點解可以花錢落一個摔角明星度,但自己又唔太識摔角。
其實睇佢twitter/其他訪問講嘢都唔錯,
我諗係wwe fix死咗佢個角色搞到咁。
in-ring黎講the shield咁樣都可以接受,solo兩招俠就
7月31 星期二
10月23 星期二
1月11 12 星期五六

想去睇dragon kid
好掛住dean ambrose
睇住nikki cross 先
畫面太美

THE SHIELD因為仲有DA同SR係度, 不過上次重組集中晒係大RR度就........
初頭個陣記得明明DA先係大佬
RR以前Shield唔出聲呀嘛cut promo全部由DA Rollins cut
而家傳緊CENA同CARMELLA有路
其實WWE害左佢,又唔俾佢轉heel,又唔加個經理人。
佢出鏡亦實在太多了。
Big Cass
Cena咁重口味
btw Carmella同Cass一早散Q咗
佢地喺後台咪好老監
carmella真係唔撚掂wor
可能叫得好聽 ahhhhhh ahhhhhhh
RUSEV DAY
老實講我睇摔角理鬼佢真人咩
再者大把人好過佢,唔應該因為BL hea而覺得RR值得拎冠軍。大把人值得過佢
DB應該又打多次Big cass
唔係同Elias有路咩
而家最大問題係用黎餵rr果d人,好多都有潛質過佢
已經唔係用潛質
係有料過佢
果班人deserve better
老實講 用果班人做main eventer 已經可以make wwe great again
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞