港大quit-uer 你問我答

82 回覆
2 Like 5 Dislike
今年quit
咩u?
點解? 跟著去邊?
發咗達可唔可以畀少少錢我?
中唔中意港大文化
咩u?

Hku
中唔中意港大文化

其實幾好玩
但物極必反

你問我我會話我鐘意shitty文化多d
發咗達可唔可以畀少少錢我?

點解? 跟著去邊?

想轉科
報2017Jupas
中唔中意港大文化

其實幾好玩
但物極必反

shitty有咩文化
6901??
中唔中意港大文化

其實幾好玩
但物極必反

shitty有咩文化

In soc 水會 hell
6901??

其實幾好玩
但物極必反

shitty有咩文化

但Hku 同fd去lkf 成班hunter
6901??

survey唔差架wor, 雖然而家個市係差d

但有牌考 需求穩定 一定餓你唔死

個人興趣唔鐘意讀?
可唔可以介紹下每個hall嘅culture😗😗😗
6901??

個人興趣唔鐘意讀?

興趣係finance
始終想讀自己興趣

Surv我評價正面
中唔中意港大文化

其實幾好玩
但物極必反

shitty有咩文化

點解insoc 水會 會比人叫4大淫soc

願聞其詳

利申 hku 19科 grad
6901??

個人興趣唔鐘意讀?

興趣係finance
始終想讀自己興趣

Surv我評價正面

咁黎緊有咩打算?報邊間?
咩u?

你就真係on9仔喇
科大quit-uer入黎say個hi
可唔可以介紹下每個hall嘅culture😗😗😗

Sky lee真係有family feel真係會有hallmates關心care你 不過好chur sport culture team

Swire 唔算好chur 可以讀書住hell平衡 樓制重多數自己floor 玩

Starr 係sport 成績近年有好大進步 ok chur 入面嘅人都幾charm 仲有好多淫亂事件

何東入面有兩派人 一班有過o有班無
一班博盡一班tappy 但張床就

Ricci chur

U hell 入面嘅人幾好 我唔太熟

偉倫 算chur 幾玩得同博盡

Hysan 男女同層 唔算太chur

rclee scs lsk 呢三間 可以養生

Sjc精英路線

不計u hell ho Tung
Chur: ricci>sky>偉倫~sjc~Starr>hysan>swire>Lsk~scs~rclee

: Lsk~scs~rclee>sjc~Starr~偉倫>hysan~swire

利申:個人感覺 不可用以參考

shitty有咩文化

點解insoc 水會 會比人叫4大淫soc

願聞其詳

利申 hku 19科 grad

Too long
Google it
有冇報dse?

No
Only apply 17 Jupas with 16 dse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞