記唔記得以前msn用啲mk閃字同gif

327 回覆
1665 Like 36 Dislike
以前細個做閃字有fx閃字機 宜家冇咗就要用gif animator自己做

btw,前幾個月自己無聊做咗3個閃字 真係覺得啲閃字好mk

第一張用咗新細明體

第二張就單色少女體

最後就雙色少女體

PS: 馬場係colopl社長 個時做閃字係為咗出氣 宜家覺得好撚mk 不過做閃字又幾好玩既
渣ga
係wo , 同佢講野時,就會專登show個歌名出黎。

不過好多時睇AV時唔記得刪
Msn shell
係回億啊!
以前一個hi可以傾成晚
依家。。。
真係唔識呀ma
惺咁渣ga
仲有得畫畫俾人
以前成日互畫俾對方,又會無聊寫字,但用滑鼠寫寫到好柒
到依家電腦仲有當年啲chatlog
教我
依家say個hi都俾人話做乜鳩
曾經喺論壇開post幫人整閃字
特突download個software學整 諗起都覺得mk
i know that feel bro
你ac名係ms早安xp? 我有啲印象!
你整圖打既英文名係咩?
返5p啦屌你地老母
屌 睇完呢個post好想傾msn
如果有以前chat record睇返就好
真係好懷念啊
唔係呀我小薯咋
咁啱記起其中一個id同shop名
依家已經無人整圖 個個loop電話
第一次見嗰陣嚇撚到我熄咗個msn佢
當年見到呢啲閃字就燥底
好似樓主po個啲已經算易睇
有啲筆劃多又閃,係勁難睇
久唔久用吓,同加啲emoji就唔緊要
但有啲隻隻字都用
我就要隻隻字right click去睇返原本隻字係咩,煩到閪
Haha我以為佢黎... 我係另一個shop
係呀 以前整圖練photoshop,出黎做野都做返設計
我都係戈陣開始決定設計路 !!
But貪degree揀左fashion 依家心郁郁想轉visual communication HD讀
Ching 做緊咩design
好鍾意用依隻野
佢叫洋蔥頭!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞