[ONCE] TWICE 討論區(78) WHAT IS LOVE?大發 MoSa入社六週年粗卡

1001 回覆
47 Like 16 Dislike
23號實推到啦
唔介意eng sub 其實youtube已經有
宜家先發現巴打改咗名
岩先仲諗緊之前一齊苦戰嘅紗瑜黨手足去咗邊
呃你班once推多個post ma
全部棄暗投明
彩過你 咩苦戰 比對面見到醜死鬼

見到我紗浸左咁耐浴 即刻去左改
我都係
明係明 但要中文先有實感
Btw 中字電台出到幾多 我淨係睇左第一個
立即吐口水講過
一齊吹奏先岩
肯定未到23號已經再推爆多個
日單3輯"Wake Me Up"預購資訊
https://www.ptt.cc/bbs/TWICE/M.1523873912.A.24F.html
好詳細...預訂網址都有齊
其實賢賢成日都話自己刷.. 呢個唔出奇
最慘係Sana話「咁你教once刷啦」
呢個真係feel到佢地個個都覺得唔抵
"What is love" First Week Album Sales: 109,474
好在後勁都唔錯

默默舉起99大旗
小隊上happy together 都話自己會刷啦
係豆腐教點正確咁刷都feel到佢哋唔gur

默默舉起99大旗

高汁呀巴打
MC!!!
同歲既愛
子瑜應該有咩都同豆講先
講堅花咗好多時間累積人氣
又錄音又拍MV 跑行程又咁辛苦
做咗咁多野 比人一個唔該比錢買榜
就咁就搶撚咗個第一

係我都唔甘心啦
https://www.youtube.com/channel/UCzgxx_DM2Dcb9Y1spb9mUJA/videos

pabo line大將momo係咪調轉左件衫黎著?
Ching?緊係同我講左先= =
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞