G shock 討論區

1001 回覆
36 Like 16 Dislike
原來有幾隻都冇哂電

唔會
無電去邊道換好
定求其手錶鋪頭就得
隻蛙試過係街邊擋換都搞掂
唔係成日用到gps功能既話好少會充

日本買,想1對放~
去邊度買GW50001JF好?
日本
會唔會充唔到電
有無巴打係深水埗 幸運時 (Lucky Time) 買過Gshock? 有無伏
買過,無伏,呢間仲要平過好多鋪
有買過隻太陽能,中伏,新買曬左成個星期太陽都差唔滿,去到問佢同我講係正常。可能我係個別例子。
正正想買 GX56BB-1 佢企硬唔肯換定點?
佢話比佢放喺鋪頭試下差唔差到 但係佢都係堅持隻錶點差電係上唔到滿電。我自己試過對住太陽無隔玻璃咁曬,唔通佢有個仲勁過太陽嘅差電?佢最後唔係換,係直情退錢比我。咁隻錶好似佢咁講無問題,咁點解會退錢比我,我真係猜唔透
solar 點會差唔滿

我4月哥陣掛係窗邊放1個上午 到現在仲有8成電
點會差唔滿?上年幾經辛苦至玩到隻錶電量跌到落 M ,跟住襯有熱頭出去行兩個鐘街就差返滿啦,我隻錶仲要戴咗成十年
我睇左說明書都話差得滿,陽光已係說明書建議最強嘅差電方法,就算無晒電,陽光之下幾日都滿。所以我先奇怪拎返去問,佢個答覆聽完,我心諗有得換都偷笑,結果佢係退錢
肯退錢一定有問題 可能假野黎
可能係隻錶放鋪頭放得太耐無差, 粒電池己經壞左
不過肯退錢都還好喇, 買錶有時都講運氣, 尤其電子錶
買水貨真係講運氣,佢肯退錢都係運氣
賣得平,有問題又肯退錢,你都要話人地伏
賣得平,肯退錢,就唔可以係伏?
價錢平定貴都唔會有人想買到問題貨
"價錢平定貴都唔會有人想買到問題貨"
當你呢句講得啱,咁我想問有邊一間鋪頭啲貨係保證 100% 冇問題?係咪只要有件貨出咗問題,嗰間鋪就等如伏?如果係嘅話,我諗全世界冇一間鋪係唔伏喎
肯退錢都算係咁 最怕遇到啲鋪頭一出舖頭就態度180度轉變, 又卸膊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞