一拳超人 131 集中討論

231 回覆
34 Like 5 Dislike
村田
有無人睇左眼鏡外傳
眼鏡會唔會係第二個埼玉
心態同無証騎士一樣
lm
重有畀homeless帝個神秘力量
好型招技 但寫得好小
有熟肉未?
等村田版解話啦
one主力畫馬分鏡比村田
呢個版本先係完成版
呢啲大肉腳淫婦一定要好好教訓下
起勢咁聞佢對大肉腳啲香味
再含佢腳趾舔佢腳板
最好就一一邊踩住我臉一邊囂張咁屌我
用碌鳩頂佢腳板底
個大屁股同對腳又大又白又滑又香 質個頭入去索
用碌鳩打磨拍佢塊淫臉+奶 令佢成身都充滿住碌鳩嘅雄性味道
用碌鳩頂佢小腳板
狗仔式打屁股一邊打一邊問喺咪淫婦喺咪成日故意翹腳誘惑人屌佢 再屌到佢叫老公 邊問邊大大力打佢個大屁股
女下男上張腿當打椿機咁屌 最好屌一下啲淫水擠一大堆出黎
從佢背後用手托開對淫腳令佢正面咁屌 等佢自己睇睇下啲淫水幾多
中出之餘一定要射到佢成身都係精 再用有殘餘精液嘅大龜頭拍佢臉+磨嘴唇
最後塞入口等佢舔乾淨 令佢變成性奴液便器
邊有可能
但目前為止佢係最似未變身前既埼玉
作者用左兩個番外講佢
而且係餓狼一戰中 佢捱到餓狼最多拳
最後仲可以call到支援黎
有無人睇左眼鏡外傳
眼鏡會唔會係第二個埼玉
心態同無証騎士一樣

係鬼同無証一樣
徒弟仔 博士 金屬騎士 驅動騎士 組織
呢堆都有排講
最大分別係佢比埼玉感化左唔去決定自己界限
所以佢不斷訓練變強自己
同無証唔同

吹雪龍卷都畫得咁靚, 賽克斯應該都
有無人睇左眼鏡外傳
眼鏡會唔會係第二個埼玉
心態同無証騎士一樣

係鬼同無証一樣
最大分別係佢比埼玉感化左唔去決定自己界限
所以佢不斷訓練變強自己
同無証唔同

無証最大問題係心態限制咗自己留喺低級度,突破唔到限制器
埼玉就係永遠唔會話自己冇進步空間
其實點解king係人類最強但係排第6名?就算俾人誤解都係 照講應該排第3or4先啱
因為唔活躍
餓狼
有個怪人係人類黎,佢輸左就有段同神秘人傾計咁
其他人睇到佢同空氣講野就死左
King有一集出大絕,點知真係有一下衝擊波
旁白就係King其實有最強實力,但係佢自己唔知用左招技
以上內容都係講緊原作版
有次KING試劍術 勁到連原子武士都話比唔上
以上內容都係講緊原作版
好想睇村田點表現反枱果野
吓乜個衝擊波唔係king自己幻想岀嚟㗎咋咩
有個怪人係人類黎,佢輸左就有段同神秘人傾計咁
其他人睇到佢同空氣講野就死左
King有一集出大絕,點知真係有一下衝擊波
旁白就係King其實有最強實力,但係佢自己唔知用左招技
以上內容都係講緊原作版
有次KING試劍術 勁到連原子武士都話比唔上
以上內容都係講緊原作版
吓乜個衝擊波唔係king自己幻想岀嚟㗎咋咩

「以上⋯⋯便是他鮮明的初登場」
幻想但真係出左招 佢係有咁嘅能力但佢自己唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞