一八七二遊花園(跪求區)

355 回覆
72 Like 3 Dislike
感謝巴打
話說巴打你以前係咪係tvboxnow果到upload 啲電台節目架?我睇你俾果條link入邊果個host 覺得你個名好熟
D link係人地 我見仲未死 share出黎
感謝test123巴打無私既奉獻
2010年合集
http://mediafire.com/?fa7111lda01k1
2013年 搜索打1872就有
http://881903.ctfile.com/u/536326/27689297

係維基睇完一八七二遊花園d資料, 見到一八七二遊花園係2009年4月30日開播, 而阿bu係2013年5月13日走。

再次感謝test123巴打提供既link, 暫時只有2010年6月-12月同埋2013年5月打後既集數。
即係2009年4月尾至2010年既6月, 2011年-2013年5月既一八七二遊花園仲需要等其他巴打無私既奉獻, 繼續推, 唔好俾佢停。

而我都有send email去商台睇下佢地可唔可以重新upload返一八七二遊花園上重溫到, 但暫時佢地回覆我903網既重溫係只係去到35個月之前, 我會繼續跟進。
2010年1月至6月既我都有
2011 同 2012我都有少部分
遲d會搵地方upload 希望有巴打剩低個d
話說巴打你以前係咪係tvboxnow果到upload 啲電台節目架?我睇你俾果條link入邊果個host 覺得你個名好熟
D link係人地 我見仲未死 share出黎

哦 因為我以前都係專吼果個人upload果啲一八七二遊花園黎download, 一黎音質好啲 二黎佢啲link都幾方便下載
2009年4月到年尾既link我見都仲未死
但我無時間一個個down落黎搞
睇下有無巴打願意幫手 我可以教佢點down
我可以丫
有無telegram
留名
push
最新報告 我同test123巴打好努力不懈搵緊以前論壇貼果啲link出黎逐個回帖逐條link試dl唔dl到,但係都係發現2011-2012大部份都dl唔到 如其他巴打有link既分享一下
有冇2009同2010年頭果D

2009年打包
https://mega.nz/#!rWABkDxL!Ro5xcwZ0jb7eEwNU0SjZALXM7crH2XJPZ-JNmX72IKs
2010年合集
mediafire.com/?fa7111lda01k1

2011仲有啲 等test123巴整合完會再upload上黎 再次感謝佢先。

但現有既集數唔係全部齊晒,如果其他巴打有完整集數希望你可以無私奉獻

另外諗緊 如果inbox灘叔或者迪偉叫佢地幫手同商台反映推返1872遊花園啲重溫有冇得諗🤔 唔知佢地肯唔肯幫呢
+1呀 Ching
ching 依家有幾百集 dl住黎聽先
十溝場洗唔洗?
我之前save同上網搵咗好多
十溝場 冇咩點聽開之前
2009年打包
mega.nz/#!rWABkDxL!Ro5xcwZ0jb7eEwNU0SjZALXM7crH2XJPZ-JNmX72IKs
2010年合集

2011仲有啲 等test123巴整合完會再upload上黎 再次感謝佢先。

但現有既集數唔係全部齊晒,如果其他巴打有完整集數希望你可以無私奉獻
2009年打包
mega.nz/#!rWABkDxL!Ro5xcwZ0jb7eEwNU0SjZALXM7crH2XJPZ-JNmX72IKs
2010年合集

2009年打包
2010年合集

2011仲有啲 test 巴暫時係外地 等佢返黎會整合下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞