信用卡MGM link集中區

920 回覆
10 Like 125 Dislike
銀行promo信都得㗎
仲有咩address prove好揀 佢話要3個月內
隔幾耐好 6月飛仲未有信用卡
AE批卡好快手㗎 5月啦 飛前兩三個星期都仲得
如果淨係要信用卡去旅行就整住DBS COMPASS VISA先啦
想入埋lounge 下次申請仲揀唔揀學生好 佢地有冇record
點填你自己諗啦
或者乾脆叫屋企人申請 申請嗰陣整埋附屬卡 一樣入到lounge
屌咁我索性唔揀學生
岩岩比CX reject 得唔得
咩係sharelimit 信用卡0知識
Blue cash 首年係咪免年費
AE有呢支歌仔唱咩 本身會批學生嘅AECX都唔批...
年薪填60000 ?
唔係有年薪要求架咩 點解我好似同amex咁無緣
幾個月之前用朋友條link申請bluecash俾人reject左
卡名稱 : 美國運通國泰航空尊尚信用卡
年薪要求 :$300,000 不過其實唔睇,我申請果陣冇交過薪金證明
有效期至 : 2018年6月30日
被推薦人獎賞 : 3000里

http://amex.com.hk/refer/ch/zJBE5

重點喺年費宜家簽唔夠都有得,只要你冇入到lounge waive

簽卡保障勁好

退貨保證1
若您以美國運通卡在本港購買貨品如有任何不滿,只需於簽購日起的30日內退回美國運通,我們即會退款2給您。

延長保養服務1
若您以美國運通卡簽購的貨品,只要設有1至3年的原廠保養,保養期即可獲延長1年。當原廠製造商的保養期屆滿後,延長保養服務便會即時生效。每一運通卡賬戶每年可獲高達HK$150,000的修理費用,而每件貨品可獲保額高達HK$40,000。

價格保障1
若您以美國運通卡購物後而於14天內發現本港其他店舖標價較您所購買貨品便宜,我們便會將差額退回給您2。

45日購物保障1
以美國運通卡簽購的大部份零售貨品,若在簽購日起計45天內不幸被竊或意外損壞,均可獲得賠償。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞