F1 2018 巴林站 討論區

1001 回覆
16 Like 51 Dislike
邊個叫我
但與此同時,上年隊best of the rest 好似就快破產咁
同問,其實季尾跑20 既車手會有咩諗法呢
明明自己o係F3 跑係好有機會做到世界冠軍,但係o係f1 就乜都唔係
Force India破產主要係老闆出事
FI老闆之前個航空公司因為欠銀行1.2億而破產,而家仲懷疑洗黑錢俾印度政府扣押埋財產

但FI本身成績唔算差,應該會有人肯接手
好似Ericsson 都屌打未來之星拉利親生仔Leclerc
視乎係pay driver定driver academy既人
但對佢地黎講入到F1已經贏左,以往唔少勁人都未必有機會係F1落場
即使得一季但有F1哩個名係CV出路都唔同哂。F1表現好既隨時簽中游或者top teams

好似Bianchi咁雖然只係揸Marussia,但表現到出黎係有料
對好多車手嚟講f1只係一個夢想
達成咗之後好多都係玩一季就走人
manor個haryanto咪係咁 玩十零場就冇筆直返去打理生意
其他人就當係cv靚D
好似Chilton Rossi呢D家陣咪去咗IndyCar
揸過f1之後都去到indy top team
未計sportscar有D直情factory driver喇
想問下now係咪無得睇廣東話重播
又好似真係冇咗
明明上次仲有重播
啱啱去搵唔返
想問下now係咪無得睇廣東話重播
又好似真係冇咗
明明上年仲有重播
啱啱去搵唔返
其實係咪任何人,只要夠筆直砌一支車隊出黎,f1 賽會都一定會受埋佢地玩嫁?
我見好多車隊話黎就黎,話走就走,好似好兒戲咁
其實嗰幾隊都有財力嘅
不過始終低估咗f1嘅development 最後焗住破產收手

反觀家陣哈屎本身有玩過nascar 大概知道點搞一隊車隊 所以一嚟就同垃利合作 變相輕鬆好多
明白了
thanks
ching sick ball
咁多年啦 我地幾時組一隊出黎
要用康打心臟
成事做車手
首先你要搵返成事出嚟
人都唔係到啦…
重有要搵埋大頭做隊友
唉傷心嘢唔好提...
就好似當日大頭一開始係揸mirandi
Iceman, vettee 一開始揸Sauber 咁
邊個劏狗食?好不安
成事巴去左邊呀!!!!!!!

我地一齊撐康打啦...
無睇新聞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞