[過氣]New balance討論區 (4)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
刷完你就記得當初幾白
佢中底隻質地真係好難就咁抹得乾淨 連用抹手紙都會起粒粒
係 我用濕布擦都去晒粒
等佢殘d先買jm
今日去搵下color stop
巴打有無 牛仔褲介紹嚟襯nb
裕華
反而想推界SLIM CUT RED LINE 日牛

求其買左條豬蘿是釘凸,好闊

有無d cutting同511/510差唔多既redline日牛brand
我自己就鍾意襯nb 牛仔褲少少吊腳
圖中係resolute 710 最多日仔著黎襯nb 特別係1400
反摺吊腳其實係levis 66501 cutting
日版lvc 66501 不過停產好多年 搵到都好貴
Resolute 710中腰 712低腰 反一小摺唔駛改腳
Denime舊版紅旗 但已停產
Pherrows 441都係66cut但褲腳偏長要摺多兩摺
國產有overcomer 051 以resolute做藍本 但質素唔清楚
講漏左 上面咁多條都係66cut 偏tapered
Lvc 55501xx就褲腳闊好多 但反幼摺襯nb都一流
Journal standard? 邊度入 想搵
510/511印象中偏全條都修直少tapered
個人建議可以睇下桃太郎0705sp, 豬仔sd107 都係大路cutting同易入手
雖然唔知邊度買,但都試下搵下

只要唔係闊到水桶咁又唔係窄到捏春袋legging咁就ok
0705sp同sd107唔算闊啊
Take5有得試
咩型號nb鞋墊舒服?
之前我自己ID左對990v1 深藍
甩色甩得好勁

但對深綠998又無咩事,可能無咩濕過水
深藍? NV?

我果對仲好似新一樣未有任何變啡跡象
RCP150
唔通佢比id既皮係差d

Btw,仲等緊990v1 blk/nv出返
基本上都係Rcp150 仲有平啲既rcp130
resolute 710係邊買?

btw咩係ID

990v1 NV都叫復刻過,blk直頭無........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞