Wake Up, Girls ! 綜合討論區 (7) WUGちゃん結成5周年おめでとう!

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
應該唔係,但係都應該兩三年前
blog就比較簡單易明
同埋主要都係睇圖
(得aichan真係會打好長篇)

坦白講
我衰衰地都有n1
但radio同生放都有好多字唔明
咪pause左google 完個term再睇
至於live
的確真係唔多人睇
但wug俾我感覺係一小班人課好多金去撐起隊野
記得果陣去老秋買戀愛暴君隻op
animate冇曬貨
(明明隻碟冇抽選券
特典得張濕鳩another cover卡紙都有人掃

同埋one in abillion一出果日就叫個fd幫我買
佢又係話賣左一朝老秋已經冇貨
Wug雖然吸納好少新fans,但係舊fans好多都死忠 成堆死忠痴實左好少人會走

另外講一講呢個界別既fans比我既感覺
就係好團結同好和平

一黎大家都心裡有數,知本身已經唔多fans
二黎係我覺得呢一種係小眾contents獨有既團結力
反而一d大眾既作品例如LL就點都比唔到呢種感覺我
同埋個wug既fans真係好出力咁去叫其他人睇 平時twitter已經見唔少
前面full
後面都有幾個幾個吉位嘅
(制申渣渣坐block D)

btw
個場有坐到6000人左右
(之後睇返pripara winter live個report係話有6000人
festa同佢同一個場即係同一個座位數目)
http://www.bilibili.com/video/av9975780

呢段真係好癲
明明係DD live
但call聲大聲到入曬咪
https://twitter.com/wakeupgirls_PR/status/988400697581355009?s=19
繼上次かやたん上hibiki style後, 今次到まゆしい同三森
まゆ
佢今次個角色唔係主角
但係就收到一個要求「自由發揮」
所以就用左關西弁去做,結果效果又幾好
話就話大阪出身,平時佢講關西弁都係一句起兩句止
今次講咁多都係第一次見
仲有wugちゃんねる第一回同第5回玩恐怖game個陣都會爆
第一回有よぴ講熊本弁添
wugちゃんねる好多好野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞