【四月新番】馬娘Pretty Derby/ウマ娘 プリティーダービー

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
暫時睇最一眼望出原本件衫,係神鷹
下集秋季天皇賞點做落去...
神鷹話要喺秋季天皇賞報仇,即係應該if劇本啦
不過唔知之前trainer暗示緊啲咩
芦毛對決係鬥食DONUT
連スーパークリーク被DQ都有埋
都係小栗帽最正
邊度有生肉睇
thx
睇完先訓
官方在前兩天有個《賽馬娘》的生放,在問答環節給出了世界觀的部分設定:
作品的世界中沒有普通意義上的馬
賽馬娘相當於精靈這類生物
賽馬娘的競跑比賽不涉及賭博
有人類會和賽馬娘結婚
賽馬娘的父親是秘密
不會生出雄性賽**
賽馬娘不只限於競跑比賽,在其他運動領域也有非常活躍的表現(如不擅長跑步,但卻擅長唱歌,當偶像之類的)
有得同馬娘結婚
屌馬娘會生乜嘢?定係可以無限中出?
唔同種應該冇得生
天皇賞秋98果場第2名同神鷹係同馬主,但game目前未有第2果隻,所以話唔埋係神鷹代入果隻入去
而且果單依出事方式其實邊隻原創式加入都冇咩改變到
行if route, 我估重傷長抖一年復出贏G1 , 同現實東海帝王一樣
下集秋季天皇賞點做落去...
神鷹話要喺秋季天皇賞報仇,即係應該if劇本啦
不過唔知之前trainer暗示緊啲咩
天皇賞秋98果場第1名同神鷹係同馬主,但game目前未有第2果隻,所以話唔埋係神鷹代入果隻入去
而且果單依出事方式其實邊隻原創式加入都冇咩改變到

打錯,唔係第2
賽馬娘的父親是秘密
不會生出雄性賽**

有d感覺掘個坑比自己踩
雖然作為觀眾呢d嘢又冇乜所謂
設定黎姐 佢前提都話賽馬娘係精靈
只要佢套動畫跟住宜家個套 呢啲wfc
何況隻game既重點都唔會係設定上
今集好多馬
可能生女會係馬娘 生仔會係普通人類
由馬娘轉變為人,失憶但仲繼續幫特別週打氣,會唔會warm啲?
依套野集集都有意淫位
上集就潮吹今集就含撚同大肚
就算傷應該會似套野入面隻草上飛咁傷姐,不過應該會特別有一集成集都講佢down晒然後開解佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞