李偲嫣終極婚照曝4吋事業線 「一生都未試過咁Sexy」

294 回覆
62 Like 680 Dislike

正義聯盟主席李偲嫣去年11月宣布婚訊,並將於今年5月5日下嫁香港專業進修學校副總監(國際教育)「鋮浚哥」謝鋮浚,引來全城關注!繼昨日偲嫣BB的喜帖曝光後,今日再有一系列超性感婚照流出,相中偲嫣輕露4吋事業線,身材非常火辣。遠赴台北取景的偲嫣BB,自爆「一生都未試過咁Sexy」,今次多得未婚夫「鋮浚哥」親自幫她挑選所有婚紗及晚裝,又大讚對方知道她最愛粉紅色,偷偷訂造一套粉紅色西裝配襯,讓她大為感動!

待嫁新娘偲嫣BB兩個多星期前,與未婚夫「鋮浚哥」到台北拍攝婚照,她透露今次共有7個造型。其中一個造型以「大自然」為主題,二人在開滿紫色、粉紅色花的花園取景,相中偲嫣BB身穿粉橙色Tube Dress蕾絲婚紗,豐滿身材呼之欲出,配上纖腰,性感程度爆燈。而身旁的「鋮浚哥」,則穿上一身粉紅色西裝,非常搶眼。在另一張相中,偲嫣則赤腳與「鋮浚哥」坐在草地上,見偲嫣一副小鳥依人的表情,認真羨煞旁人。

偲嫣BB接受《香港01》訪問時表示,拍攝當日由早上6時多開始準備化妝及換婚紗,其後連踩12小時拍攝7個造型。為追求完美拍攝效果,偲嫣BB笑指當日戴了一個Nude Bra谷胸,更全程不敢吃東西,只喝水及進食流質食物,「全日不停換衫換妝,加上件婚紗要束腰,其實都幾辛苦,不過最緊要enjoy。」

提到婚照性感造型,偲嫣BB坦言「一生都未試過咁sexy,今次係底線」,問到「鋮浚哥」可有詐型,不讓她坦胸露臂?偲嫣BB即甜笑指婚紗是對方精心挑選,「佢揀嗰陣都已經過咗自己嗰關,同埋佢都好了解我身材,我平日又唔會咁着,難得着一次婚紗,最緊要靚。」偲嫣BB又稱「鋮浚哥」得知她最愛粉紅色後,特地在香港訂製一套粉紅色西裝配襯,令她相當感動,「佢平日唔會咁花巧,所以我見到嗰吓都好驚喜。」

https://www.hk01.com/sns/article/173278
Ching識波
入黎係咩心態
打左飛機..........
對眼有排用唔到
好撚正
個記者都幾犀利
咁既文都寫得出
廢中廢老心碎🤣🤣🤣🤣🤣
愛國情懷封盤
Ching識波
真係好似caca yu
挑戰自己極限
條八婆竟然嫁得出?
好想瘋狂吸私煙
正撚到你
估唔到都幾得
Sexy得過做雞嗰時?
唔知點解睇相硬係覺得個男好似有d抗拒同佢有身體接觸
執相果個真係慘
世事真係意想唔到噉驚嚇
真心 幫佢執相批人應該換咗好多次
個個都一日唔夠入晒危急病房
第一個反應真係嘔左一聲

人唔要臉樹都無皮

咁都食得落,係咪咁慘
衰過d大陸婆
OMG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞