(西裝) $3680 VBC布料度身訂做3pieces 仲送4件恤衫,堅定流

19 回覆
0 Like 11 Dislike

有沒巴打試過
同其他舖頭格過價
呢間好似好平,有沒伏的
間舖頭嗰女人寸過馬撚
Full canvas都係一樣價咁抵?
咁平你諗你
3千蚊仲送咁多野
就係諗唔通
其他舖平佢幾舊水
但係都係2piece送多條西褲或者3piece
所以我驚有伏
未去過唔知
洗乜諗
西裝一分錢一分貨
你可以去試下之後番黎報告
去摸下塊布先
真係唔識
點先係堅嘢
而且,比你睇的係真,做比你用流嘢就仆街啦
佢d野狗也不屌
咪on9
西裝50%布料,50%手工
太得閑問左佢 唔要背心同4件垃圾恤衫,VBC 2 piece收$2800

布就一定真,係手工同西裝(入面)用料差
VBC 110s/120s 佢收2800,中價西裝店大約3700 - 4700,貴價西裝店造6K一套都有,分別在於手工
我怕你2800造一套柒到著一兩次之後唔敢著仲浪費
咁算,我去返中價個啲穩穩陣陣算
佢啲西裝好MK,一向造開垃圾大陸料西裝$999一套,係啲MK/窮撚先幫襯
突然拎VBC,REDA返來整 中價布比佢垃圾手工+垃圾料整到MK化......
見佢上年d 999西裝真係 仲要開係旺角太子呢d地方
等下啲正統西裝店特價啦
我上年特價造左套VBC 120s + half canvas + 米蘭眼,2 piece ,$3200
邊間
我都想知邊間
請問邊間?
無了,新開張先有8折
現在普遍VBC/REDA half canvas + 米蘭眼都4000 up,加埋flash lining要4500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞