想知石門間X Fitness係咪伏黎

36 回覆
0 Like 1 Dislike
新鋪頭見人冇咩討論,
我有個Frd去左報一年34000,
佢又真係好on9咁就簽左
佢雖然都覺得好貴,但見幾pro咁就報左,因為佢真係幾肥下。
佢係想修身,我知道之後計番條數好似比人搵左笨
佢一個月會費係599,當12個月係7200左右
34000-7200=26800
佢得三十堂教練堂
姐係圍番每堂差唔多900
仲要我問番佢第一堂教左咩
佢都淨係教左深蹲,點練背闊肌
又冇教佢點食野呀
好似真係搵笨咁
有冇人知間野點
同比起其他係咪真係貴左好多
仲要每堂得一個鐘,又冇比餐單,咩都冇咁。貴唔係最大問題,最大問題係好似冇咩用咁?有冇人知
咁撚貴,上youtube睇人點減肥好撚過啦
第一堂已經教你兩part大肌肉仲想點
練重訓幫助你增強肌肉增加基礎代謝率
長遠有助減肥
依間野都要$599/月?
你的朋友就是你
唔係伏唔伏嘅問題,係你個fd on,個教練又唔係營養師點佢教佢食野,基本上私人搵2,3百一堂左右,youtube亦都有好多真正pro嘅教練比你參考,同埋減肥係控制飲食為主,運動只係輔助
仲有,香港啲垃圾教練最鍾意教啲垃圾動作比人(尢其p記班sales)就係唔敢教squat,deadlift,同大重量嘅訓練方法,因為佢地都唔識,如果你個fd個教練肯教齊佢bench press,barbell row,squat,deadlift,pull up,戰繩呢啲正式嘅動作,咁佢呃錢得黎都算有啲道義
唔係我呀
敢做敢認
姐係唔算伏,因為佢女仔黎,怕佢比人呃
姐係有助減肥,因為我聽番佢講佢連相關減肥知識都冇點講
收599一個月真係貴
雖然沙田冇得點揀
同我想知900一堂係咪都貴
900蚊堂算貴但又未去到最貴
不過個教練竟然無解釋點解要練深蹲
咁撚貴
有心做係康文,跑街都得啦
3萬4夠你係康文做足15年
900蚊夠請個有Degree同NSCA嘅PT
我淨係識小小渣
又唔知佢咁急
早知叫佢去力威算
唉其實有用既話900蚊冇問題
最怕係佢淨係教岩動作淨係
咁佢依然修唔到身又冇左34000
P記教練 唔解釋咁多
我覺得PT點都要包啲營養指導
X fitness 好似都係p記教練圍威喂
有無伏自己認
就係
我覺得呢樣好重要
不過佢可能第一堂仲未講掛
我都唔肯定
同埋成900蚊整張減肥餐單都好正路掛
唔爭在解釋埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞