《異瞳者》唔洗呃我,我一眼睇得出你係唔係處女(2)

719 回覆
116 Like 13 Dislike
處女故post 2:

小弟已經考完試啦,不過趕唔切向1001前貼Link

好多左各位巴絲既支持同幫手推Post,請繼續鞭策懶洋洋既大鳥,上次既出稿雖然都跟唔足自己訂既規則,不過都比以往走少左數,希望可以繼續有改善

正評同留言係我加速既最大動力,身為漫畫迷既我最大夢想係寫既故事可以改篇成漫畫,希望你地可以陪我撐到夢想實現既一日。

唔講咁多,去文。

Facebook Page會有人物介紹同番外篇,仲有小弟既散文拙作,記得Like呀:
https://www.facebook.com/reallylongbigbird

Post 1:
https://lihkg.com/thread/20147

舊故:

後佔領時代-2046年的香港

https://www.shikoto.com/i/m5w

失戀後,我開始在igshop賣情信:

https://www.shikoto.com/i/yDP

寫寫下走左數既隨筆100:

http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?type=SY&message=6250757 [/quote]

年少氣盛,總係會有好多性幻想。
上堂會幻想點樣後入大波MISS,同女同學吹水就要想像下佢床上可以有幾OPEN,就算行街都要搵唔同人視姦一下,臨訓前就要諗下今晚同邊個囡囡大戰三百回合。
呢啲就係我每日既例行公事。
丫,我既意思係夢中大戰。

雖然真係發得成春夢既機會微乎其微,但係合埋眼幻想下水乳交融既情景實在太過刺激,果種滿足感令人難以自拔。

可能因為咁既緣故,我好少失眠,一邊性幻想一邊攤係床上面就會訓得著。

終於又到床上玩手機既時間,好快就要決定今晚既FF對象,究竟搵邊個好呢?
溫文爾雅既中學師妹?岩岩升大學既佢終於獻出初戀,唔知乖乖女既佢幾時會獻出埋初體驗?

定係對面宿舍既大波堂主好呢,正所謂成日著短裙,一定好撚淫,淨係諗下比佢夾腸仔都已經令我慾仙慾死,再大大聲呻吓叫我大大力插佢既話仲得了?

一於就揀清純可愛既同班班花啦,話曬今日先見完佢,幻想起黎都一定多幾分相似。

呢種心情就好似上咸網揀AV一樣,千挑百選之後搵到心頭好果種愉悅既感覺,筆墨難以形容,只可以話比痾完屎果一刻既舒暢有過之而無不及。

係啦,講左咁耐都未介紹自己添。

我叫溫耀昌,熟既會叫我大鳥,係個不折不扣既高大靚仔,同時係個廢青大學生。

訓教既時候係朝頭早,打機溫書既時候係夜晚,雖然我有穩定既女朋友,而且仲要十分之高質,不過有樣野我同大家一樣,都係會有性幻想。

而同各位巴打一樣咁鍾意性幻想既我,近日遇到一個驚世難題。

自從腦海出現在吧個問題之後,一直纏繞住我揮之不去,無論做咩就算做得好圓滿都好,都硬係有啲爭少少既感覺,我既生活完全比呢個問題入侵干擾,我好想有人可以解答到我呢個問題。

究竟我身邊既人入面,仲有邊個係處女?
你地推爆左我點貼link
留名
因為小弟係個又懶又多藉口既人,
有多次走數既案底,
所有誠懇請各位巴絲監督一下我出文,
以下係我出文應該要遵守既規則,
如有違反將會自罰一更。
今次改得寬鬆左,希望可以跟得上

1.星期一至五兩更,通常星期六日會追更(至少兩更),更新時間為凌晨三點前,三點後當第二日,每更500-1000字。

2. 50正評加1更,150正評加2更,250正評加4更,350正評6更,如此類推

3.所有加更同罰更要兩星期內完成,否則雙計。

4.我鍾意同讀者互動,所以請多啲留言傾下閒偈乜都得,想了解多啲我都可以直接問,唔好起我底就得

如果有做錯,請大大力插我,謝謝
人呢?
文呢? 唔出文會爛GPA 㗎
留名
留名
文呢
留名
新post留名
留名
對場內的大部份人來說背景音樂或許讓他們情緒高漲,但我只覺得十分吵耳,完全不理解為何有人說酒吧充滿情調。

精明的酒保察覺到獨坐一角的我,放下正在擦拭的玻璃杯走到我面前問道:

「Sir, what do you want?」

我認為一個出色的酒保就是不會胡亂打開話題,先安守本份問著最基本的事,再看看有沒有機會拉拉關係套套話。

「Whisky on the rocks please.」我承認我認識的酒種類不多。

「Just a moment.」

我掃視著酒吧每一個角落尋找熟悉的身影,不過昏暗的環境增加了搜索難度,我未能捕捉到Braco與Monkh的蹤跡。

作為生臉孔的我擁有他們沒有的優勢,即使沒有Braco的指示也應該好好利用一下,我裝作沉思等待酒保過來。

「Sir, here's your whisky.」

「Thank you. Hey may I ask you a question?」

「Sure.」

「This is the first time I come to this bar, I heard that we can find some nice jobs here, is that true?」我細聲地問道。

「I guess I know what you mean, you can find the guy over there for more details.」酒保指一指靠在牆邊的一個中年男人,獨坐一角的他就像個昏倒的醉鬼。

我不清楚是不是所有在這酒吧工作的都是毒蛇的手下,不過眼前的這酒保斯文得很,一點都不像裡黑幫的人。

其實不只這個酒保,在喝酒的都只是像普通人般嬉戲作樂,如蘭桂坊的港男港女基本無異。
文呢? 唔出文會爛GPA 㗎

我果科唔洗計架
留名
新post留名
留名

多謝支持
新post留名

少左好多人
要努力啲至得
加油
不過英文有啲太書面
新post留名

少左好多人
要努力啲至得

push push
新post留名

少左好多人
要努力啲至得

留名
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞