學界籃球球星單野 有無人有睇

176 回覆
7 Like 437 Dislike
鬼係慕龍咩
今朝睇新聞睇到
靚仔就可以揀女食 屌你老母 公平咩!
屌真係好撚垃圾低級,名又諧音,又要po得一張相
一係出哂真名男女閃卡放哂啦,一係就收皮啦,乜柒都放上黎

低級借刀中學雞
你貼番兩張相上黎睇下先講野啦
blue ball撚
玩玩具當自己球星
仲要淨係打下學界
唔好咩都post上黎啦無人想知
屌你老母你要網絡公審人關我撚事呀?
中學雞連正常諗野都唔q識?
唔關你事咁你屌乜柒?
學界球星
畢左業你什麼都不是
Sorry 唔關我事,我死番出去喇,你繼續
❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻❤️👦🏻

點睇呀老闆
中學雞乜鳩都放上黎, 乜鳩野挽挽下都打得出, "挽"乜撚野姐, 成大堆字唔撚洗睇都知係呢個中意果個,果個又溝左另一個, 跟住又溝返上一個, 又同呢個一齊bilibala, 大佬呀, 仲乜鳩野學界球星, 邊撚度星呀?睇過
同埋真係唔知D人放哂D感情事上IG同哂全世界分享係咩心態, 同你唔熟既人只係會唔知你做乜鳩, 同你熟既都唔洗睇你IG先知啦
咩學界籃球明星
冇人識係邊個

多數中學風光既 上到u或者大專都好撚大獲
打學界就叫自己球星 真係當自己打nba
人唔笑狗都吠
上堂唔好玩電話啦中學雞
球你老尾星
香港打波打到全港第一都唔好意思話自己球星啦 仲要學界
唔撚講條狗公食女先,乜撚嘢叫學界球星?成班垃圾係到圍爐自high當自己係球星?你班契弟玩具咋
星?有冇聽過沙大福建博
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞