[有圖] 藍潔瑛話畀你班後生知,咩叫「靚絕五台山」

181 回覆
556 Like 70 Dislike
「五台」所指既係 無線電視台、亞洲電視台、佳藝電視台、香港電台、商業電台

即係話,藍潔瑛當年係靚絕成個電視圈

講輪廓,佢可能唔及李嘉欣、關之琳咁突出

講五官,佢可能唔及邱淑貞、朱茵咁精緻

但藍潔瑛就係有種好特別既氣質,畀人一種「楚楚」既感覺

兩個字,神級
笑既時候,彷彿有種「靈氣」既感覺

喊既時候,又令人覺得「我見猶憐」

吹大左好多 五官分開睇靚但係拍埋麻麻 成日惡屎能登咁既樣
你就吹大,「靚絕五台山」你估流架 ?
靚絕五台山 同 千年一遇美少女,邊個個title 誇張D?
唔洗講到熱巴呢d咁屈機,楊冪baby唐焉趙麗穎范爺呢d都靚過藍潔英好多

呢個先係藍潔瑛最靚時期

一出道已經屈晒機
個鼻可以再細d
老強?

我估多數比人呃蝦條 以前當紅tvb 小生花旦一定拍過 EYT
當年有得美圖??
春三十娘
凈係識d 整容矽膠大陸樣
藍潔瑛呢d 唔啱你架啦 返出去啦
無辦法, 佢係 tvb個陣唔肯簽長約, 結果比 tvb 雪得好甘 , 過左一年之後, 又死死氣咁返 tvb

吹大左好多 五官分開睇靚但係拍埋麻麻 成日惡屎能登咁既樣
你就吹大,「靚絕五台山」你估流架 ?
唔洗講到熱巴呢d咁屈機,楊冪baby唐焉趙麗穎范爺呢d都靚過藍潔英好多

係啊,真係好撚靚
我係咪要驗眼 點解我會覺得第二張相同大小姐好似樣嘅
唔知點解以前啲人好似靚好多咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞