有無人玩A WAY OUT 雙人合作逃獄遊戲?

340 回覆
36 Like 5 Dislike
百幾蚊咁樣既玩法我覺得值得一試
唔多啦,都只係講逃脫階段而且冇講細節要點做
之後劇情、主線、感情線、好多好多都冇講
應該有好幾種唔同方法同結局
應該會出2
除左主線,有好多小遊戲,睇你同朋友點玩法
唔睇直播攻略,自己同朋友研究正好多
好想玩,但沒人陪我玩,鳴鳴鳴
我同呀媽玩
我呀媽緊張到癲
之前我朋友share mhw 比我,我依家想同另一個fd 玩way out ,咁我係唔係會無得玩mhw?
sorry無知一問 點樣一隻game share比2部ps4
佢呢個似係其他原因
我平時同friend一齊玩2K對電腦都係直接分享遊玩
我唔覺隻game伏 逃獄遊戲 我諗係個中文名個問題打成個故事 都有條核心故事
集game係線性 跟住做就得
玩法感覺幾新鮮 成隻game幾有電影感 幾緊張
雖然全英文 但唔洗點識英文 都玩到
其次有好多小遊戲同其他野互動
故事係短 5個鐘都打得爆 睇又多
但210隻game 隻game值呢個價既
有冇得save
Auto save
其次係想你玩某一章 你可以簡返個章入返去玩
買一次就得,近排有promo code 9折
逃獄只係佔30%但已經好正
之後由感情線、搵線索、搶劫到計畫復仇勁好玩(仲有好多唔劇透)
成隻遊戲好多物件同路人可以互動
我覺得最正係醫院度,醫院卡左好多次關好刺激
人地做緊手術都衝入去,突然又有平面格鬥元素,好似街霸
之後追逐,2個角色分鏡好似睇戲咁
真係好抵玩,內容幾多
跳傘祝大家好運
得5-6個鐘
挽你老母
爆左機

鏡頭運用,動作流暢度,無bug,劇情緊湊 全部都係高水平

210真係低 良心之作
係咪無中文?
EA難得睇得過眼
買左,想玩CO-OP GAME 好耐
連登仔講到咁好 但出面好似好多二手放緊出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞