有冇巴絲聽過ielts 推銷電話介紹你上免費試堂?

71 回覆
1 Like 27 Dislike
想問有冇巴絲係收過ielts推銷電話,先係關心你升學狀況,再介紹你上佢地嘅免費試堂?

係佐敦 商業專科學校到上, 間野叫my dream education Center

覺得個試堂點? 間野係咪伏?
你上過?
係咪真係學到野先?
正常裸考有7, 溫3,4日有7.5
比信心自己
Exchange 要考IELTS d friends 個個裸考都有7-7.5
平心而論,你覺得間野伏唔伏?
係咪真係claim到持續進修基金?
你係去exchange /做海龜/ 定唔想retake 英文先
見過好多人講咩智x, 古代係伏
反而好少人講商專個間my dream education center
所以想問下大家佢伏唔伏
有冇呃錢成分
唔想retake英文
明白
你覺得佢地個試堂對於考ielts嘅人有冇用?
佢地sell個時都係咁講
原來真係一樣
伏在收得貴
想玩資助可以試
除左貴之外仲有冇其他伏野?
正常裸考有7, 溫3,4日有7.5
比信心自己
Exchange 要考IELTS d friends 個個裸考都有7-7.5

唔相信英文唔好裸考都有7我叫做做左幾個exercise先得7
利申:做埋右 肥絲唔好批鬥我 不過我諗條傻閪都唔會入呢d post
佢唔會入嚟啦
擺到明係推銷你就唔好晒時間啦
補過 exactly都係電話上去免費試堂
同我試堂𠴱個K姐姐仲要好正
P字頭個阿sir教得幾好 細心同有耐性
上堂𠴱時都幾輕鬆 因為佢教得幾搞笑
𠴱時趕住飛外國讀書 補得一期(reading and writing)
P sir知道我個case 最後一堂落咗堂特登用多半個鐘print晒notes速教埋我speaking and listening啲skills
如果P sir你睇到 我想喺度多謝你

利申 真係唔係打手
想知係咪真係有用
所以想睇下有冇人上過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞