康齒堂火炭,有無人一起箍??

17 回覆
0 Like 11 Dislike
有無人一齊箍???請PM

2018年 👩🏻‍⚕游醫生
🌟 隱適美透明牙箍治療計劃
🆕收費:由$27,000 - $42,000起

✔基本唔需要脫牙嘅箍牙療程:
包括一套基本療程+一次輔助療程
♳最新牙箍系列
🌟前牙簡易病人療程🌟
收費:$27,000-$34,000
💭 每套牙套副數:數量7副以內
💭 只適用於左面第一隻小臼齒至右面第一隻小臼齒嘅箍牙療程

♴簡易療程:$30,000-$37,000
💭即每套牙箍副數,14副以內

♵標準療程:$35,000-$42,000
💭即牙箍副數不限

🎁 2018 減免項目如下:請留意“註”項目📑
A) 即日確定箍牙,可減$1,000;
B) 即日全數付款,可減$1,000;
C) 獲推薦之親友,可減$2,000;
D) 2人同行,每人可減$3,000;
E) 3人同行,每人可減$4,000;
F) 香港大學生計劃,每人可減$7,000

註 :
關於A,B項: 可以與C,D,E,F同時使用。

關於C,D,E,F項:介紹人推薦計劃、同行優惠計劃、香港大學生資助計劃不可以共用。

關於D項:第一位客戶於電話預約時,須落實同行者姓名及聯絡電話,如能一同出席諮詢日,可更快處理優惠。 

關於D,E項:本診所不接受客戶在診所內組合同行優惠。

關於F項:香港大學生計劃包括之大學,可向客戶服務姑娘查詢計劃細則。

●以上報價只供參考,只限診所病人內部傳閱。
●療程費用會根據康齒堂診所最新版本為準。

康齒堂亦可提供💳信用卡免息分期服務
💳信用卡分期指定5間銀行:
匯豐銀行,星展銀行= 12個月* / 24個月**
中國銀行,花旗銀行,大新銀行=12個月*
 *2萬或以上可做12個月
**4萬或以上可做24個月

✨康齒堂有5間診所(旺角,大圍,火炭,炮台山,鰂魚涌😊)位置方便,提供免費口腔檢查,報價✨
如有興趣,歡迎預約😊

多謝使用康齒堂客戶服務😊

如欲查詢以上計劃之詳細說明,或預約箍牙檢查,我可以幫你安排🤗
有幾多個要箍嘅人唔洗剝牙?
我箍緊
傳統個隻
第三年了
之前箍過
但上排牙又開始移咗位
可唔可以再箍過?
同埋可唔可以淨係箍上排?
你訓教肯定無戴返個套喇
點PM?
少戴
同埋箍完之後無耐上排有隻大牙蛀咗
碌咗之後有個窿 (碌牙個牙醫話我有隻智慧齒仲未生出嚟,可以唔使想鑲假牙填返個窿,但唔知幾時會生出嚟 )
所以慢慢排牙就移位
我上排好齊,得下排亂
係咪都一定要一齊箍
我有興趣 但火炭唔就腳
有冇旺角朋友
我有興趣呀! 大圍/火炭都ok ga #
留名先 有興呀巴打
開個tg group la

https://t.me/Tomho7ga
依家仲有無優惠
絲打去左未?
我都想去呀
約consultation 照x ray洗唔洗俾錢?
可做介紹人
https://t.me/Katsu11
想箍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞