舒淇自爆被母親嫌棄:怎麼會有人長得像你那麼醜

145 回覆
430 Like 10 Dislike
每次討論靚唔靚,總有D柒頭走出黎話有氣質、有個人識別度(睇到呢個笑撚左,個樣已經無地方可以讚,格硬搵野講)。
其實靚唔靚緊係講外貌、五官啦。你係要讚都搵眼耳口鼻黎講啦大哥。
係真樣衰
識除衫就得
最記得張衛健套韋小寶,每個老婆都靚,加舒琪落去簡直影衰哂
佢五官都麻麻地 但合埋一齊就幾夾,唔可以話樣衰啦,中上啦,亞洲好難搵到第二個似佢,幾特別既個樣.. 佢講野又真係有種吸引力,我都係非誠勿擾果期開始覺得佢唔錯~~~
佢個嘴
同樣係唔算太靚既明星 佢同莫文蔚差n個level
莫文蔚氣質好正
緊係啦,論背景同家底大家都差好遠。
舒淇套色情男女亦相當正,拍住張國榮又莫文蔚當時算係一套不落俗套既三級片,尤其是戲入面有幕向大空館出面大庭廣眾露點換轉而家已經被電撿婦團投許到體無完膚。

最過癮戲中有段係劉青雲客串扮返爾冬陞,拍𠴱套藝術片叫沒有車轆的戰車。
on9

80年代撚, 表示覺得佢好撚樣衰
通常為扮大人既小朋友先會覺得佢靚
樣就哀架啦
不過身材同三點頂級
細個覺得佢好樣衰 大個覺得好有女人味
沒有車轆的戰車
佢不嬲都樣衰
細個覺得佢好樣衰,
大過咗覺得其實佢真係好樣衰。

扮大人嘅好心收一收皮,
覺得佢靚咗,可能代表你要配返副眼鏡
我見到豬皮呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞