Figma 032 GSC你依家好撚危險!!!

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
露丁丁可能有人睇既
GSC online 揀用credit card 比錢confirm 個陣出左個”zip code error”
試左兩次都係咁
比錢唔成功
但係iPhone wallet 見到過左100yen*2 比stripe
係咪試卡transaction黎 之後會refund返/ 唔會真係過數?

已經問左CS 等緊覆
最後用左PayPal比
想問尼祿28號日本開始派正路係29香港開賣?無訂到要衝現
差不多啦,1,2日左右,留意下各大玩具鋪fb
都大機會28號夜晚有行版現貨賣
Pass
網上購物成日被迫要打個zip code
我次次都鳩寫HKSAR
至於試卡我記得要一兩次買果陣先有,係扣1定2yen
WFC 係支那寄香港d人先會寫999077
香港根本冇人得閒理個postcode係乜
Hk根本冇zip code
我其他online shop入開 000000 post code
Ami Amazon 個D預訂試卡多數都係過1-10yen
同埋係直接show paid to ami / Amazon
得GSC 用左stripe
咪就係香港無 zip code 囉
( Postal code is not used in Hong Kong )
Check 返我上次用同一張卡又得
唔知做乜9
PayPal 係咪yen > Usd > Hkd
轉多次匯率
真係未聽過香港有zip/postal code,如果個網一定要我填,一律填000000,未試過有問題
Zip code大戰 抹黑宇宙了 can u feel
咁都有花生食
多謝g持
推多到26號應該差唔多爆到post
訓左冇睇

感謝各位玩家平時的支持與愛護。

原定於5月發售的Max Factory商品「figma 海馬瀨人」(JAN:4545784065143)、
「figma 闇遊戲(再販)」(JAN:4545784064023)因諸多原由將更改為6月發售。
詳細發售日待確定後將再行公布。

造成玩家們的諸多困擾,我們在此致上誠摯的歉意。
今後也請繼續支持Good Smile Company的產品。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞