[ONCE] TWICE 討論區(73) 洗定腎準備迎接4月CB - 3月10日千呼萬喚始出來之賢賢個人V

1001 回覆
55 Like 17 Dislike
一開始做路人淨係睇mv 冇留意過我紗
係講緊數團員名會漏左佢個隻
淨係有睇桃南三歲
之後睇sixteen 見到整春卷
就邊睇邊笑順便飯埋 飯到變本命
不過冇時間練唔練唔係藉口黎架 真心覺得佢地比以前進步左 不過班anti根本唔會理 twice可能歌唱技巧冇咁高 但舞台上既表現力好高 真係好吸引人睇 其他團比我感覺係佢地完美表演完 但只有twice比我feel到佢地真係享受舞台 加上覺得twice係舞台上好多小動作 場場都有d唔同 同一段要睇幾次先夠 所以睇完我都會好開心係其他團都比唔到我既感覺
根本係saida tv 📺
睇住佢地由sixteen吵架 一開始都有商業cp feel 到而家多賢沉哂船 無左sana唔得 睇佢地兩個對話真係好正

Saida is real
可惜紗夏係無雀既腳仔
我都有聽其他女團 佢地技巧上無可否認係優勝啲
啲歌都好好聽 loop左唔少
但idol唔係淨係得依個考量標準
係twice先有一種特別既魅力圈到我飯
吸引到我依個從不追星既人去追綜買專
起碼feel到佢地既互動係真心
周圍撩囡
Signal入坑
雖然Sana 終於周圍撩
但可以留意下次次Sana v親基本都會提到賢賢
足證賢賢喺Sana 心目中嘅地位
SAIDA IS REAL
認同

有sana既地方就會聽到賢賢

仲有MOMO成日嬲

同子瑜lie V都好快快講左多賢一定會睇,之後先講成員

Jyp應該要多謝twice
我唔聽呀
紗瑜先係真愛
我有睇到前半段,got7聽到佢地提twice後爆氣
暴走
仲dis jyp
三角戀

高下立見
要子瑜,不了
子瑜黑哂面
SATZU!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞