【兼職模特兒】25歲俏護士外地揸5層樓 冀拼出物業小王國

490 回覆
81 Like 148 Dislike
又係問老母借錢。

此post已完
巴打加密放張相益下大家啦
當然我都係指 karman choi

老實如果而家有佢contact 我都想約佢影
唔係有咁多又蠢又咸濕嘅男人幫襯,佢又點會咁快買到樓呀。連登仔唔屌,大把有錢傻撚爭住入西隧啦。
人地睇到呢篇野,笑鳩連登仔月入得果十萬蚊咋。無計,鬼叫連登仔做鴨加賣屎忽都搵唔到咁多咩。
陣間班女權又出屌鳩你地架啦
女性身體自主 與你何幹?
今日嘅7000 唔等於一年後嘅7000
因為time value of money
要計埋個利息 再discount返嚟買嗰刻 再成串加埋
咁咪有上面粒數囉
地球上那裡有地方叫「內地」,無這個地方都可以置業,老作都要有根據!
其實買樓賺錢同買窩輪+孖展一樣
都係槓桿原理

股票仆街無仇報
樓跌班仆街走出黎嘈

咩道理?
咁嘅樣做model

有錢乜撚都做倒
人地一年就賣左啦
time value of money?
我當佢真
296萬-175萬
百2萬-供左一年 7000X12-律師 裝修 按保咩咩柒柒
都係20萬到
我當比人扣起少少 (大陸玩法)
淨袋60萬啦??
人地自己賺 辛苦錢黎架
有冇無碼相流出呀
果然有閪就有價 扮咩正經打工買樓
咪又係

[url](私影雞,有圖有片有聲)發覺ig啲女話自己唔係ptgf 都係此地無銀 https://lihkg.com/thread/584143/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]
sor 我其實想回返樓主嗰個問題
佢話唔知點樣7000 供30年 計到條數出嚟
你咪玩啦
佢屋企窮到咁撚樣邊度有錢
佢每一蚊都係自己搵返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞