想搵幾個可以一齊癲嘅人

110 回覆
12 Like 3 Dislike
支持呀屌 乜野特別回憶都冇既話老左睇返轉頭真係笑唔出

On9野又好所謂癲既野又好就係人生最精彩既部分

btw加唔到

add mine
樓主去左邊
樓主去左邊

I'm also looking for the same you can add me tg
點為止癲
即興活動?
remark
GCbbdog add me
呢排放假,我自己都因為辭左職,搵到新工而得閒左
係到思考人生,發現而家每日都係行街睇戲同fd 食個飯咁
唔係話唔開心,至係好似人生缺少左一樣目標咁。
做d 野冇乜價值,我都想做返d 有價值既活動,想充實下人生。

又唔洗去到每星期都要顛一下。
一個月顛一次已經好好。

我呢排係咁research 有冇d 岩玩既活動。

我都想有個人同我傾下呢方面既問題。
其他人如果都想傾既

唔介意可以add 我tg: senior9up
由細到大我都好似樓主咁
冇人生目標又唔敢做所謂癲既野
祝樓主最後成功啦
我轉左tg名 YY1998
對唔住咁多位潛左水咁耐
我身邊啲人都係咁
結果我決定自己一個做
係危險啲
但都係體會黎
冇telegram可以點加
冇telegram可以點加

可唔可以down? tg比較方便
見到呢個post好感動
聖誕節諗住玩street prank/caroling (唔係耶撚)
冇frd理我

好喇諗住除夕行夜山睇日出 你班友接受到喇啩
屌你又話返工又話陪女又話怕危險又剩
好撚灰
呢度都冇人理我
見到呢個post好感動
聖誕節諗住玩street prank/caroling (唔係耶撚)
冇frd理我

好撚灰

我除夕又係想搵人行山
點知無人陪
見到呢個post好感動
冇frd理我

好撚灰

我除夕又係想搵人行山
點知無人陪

我都想玩前者 又係搵唔到隊友
add 我tg dandamn
add 我tg da

damndan 先岩
有冇人依家想行上太平山
除夕自己一個起大浪灣睇日出 仲要著西褲😅 都幾多人睇。果晚起公廁出面啲櫈訓街。凍到抽筋lol
無聊起沙灘寫左勁多字 唔知果日起果邊宿營啲人睇唔睇到 哈哈

巴打
一個人嘅浪漫
見到呢個post好感動
冇frd理我

好撚灰

我除夕又係想搵人行山
點知無人陪

我都想玩前者 又係搵唔到隊友

搵我!!!
一定要行山?我其實想識班人可以放假個陣出黎鳩hea玩玩食食
有興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞