AOA討論區[2] 正專大發 酉奈雪炫智珉生日粗卡

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
依家韓國人都轉哂飯四代團
呢兩首真心高汁
Mv又拍得靚

個個都去晒睇𡃁妹啦

一來呢排無挑神話bigband
同埋真係轉左好多飯

轉飯係主要原因 睇下apink上次cb啲成績
而家啲人留意既得一個團

我唔係,我好花心,唔只睇twice,仲有aoa,仲有其他

最憎花心撚
唔係飯都覺得首Excuse me好撚正喎

應該推首Excuse me做主打嘛

Excuse Me咪主打囉

我意思係主打Excuse me呢隻就已經夠殺

最憎花心撚

花心無罪

agger
得我唔花心
得我唔花心

得我唔花心

花心撚
得我唔花心

花心撚

我覺得花心唔緊要,不過係得呢度就咪撚講其他團啦
雖然我地4線女團無人睇

花心撚

雖然我地4線女團無人睇

無人睇

花心撚

雖然我地4線女團無人睇

無人睇

Excuse Me咪主打囉

我意思係主打Excuse me呢隻就已經夠殺

魚糕傻架嘛

最憎花心撚

花心無罪

我同意花心冇罪

雙主打其實到時打歌都唔會打曬兩首
所以應該都係Excuse me會打先

希望打歌會吸多D飯啦

希望啦
不過都吸唔到幾多
Hanteo首日 AOA《Angel's Knock》兩版銷量不超過2000張
Hanteo首日 AOA《Angel's Knock》兩版銷量不超過2000張

再係咁會唔會

再係咁會唔會

不要再說了

再係咁會唔會

會唔會咁少呀
D顛佬每人都幾十張啦

再係咁會唔會

會唔會咁少呀
D顛佬每人都幾十張啦

今日都未賣fansign d碟

生日粗卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞