推 carousell騙子 Jackson_shop ps4 pro變ps3 警已報

237 回覆
546 Like 12 Dislike
Any update?
18歲都咁弱智
10年前玩ONLINE GAME已經聽過
到今時今日都仲係好難防
可以揀啲多啲好評嘅用戶,同一定要出價等佢接受出價先交易,make sure自己可以係佢度留comment
咁正常為咗keep住啲好評都唔會呃你
如果連出咗價都照呃,咁佢本身都唔會一個負皮都無
笑死
條友用真電話number?
push
俾咗錢先check
lm
幫推 有無下文
push
網上私人拍賣貨品大行其道,買賣雙方往往貪圖方便,相約於港鐵站內交收貨品。原來不少網民均不知道港鐵有權在站內捉人交收貨物、而違例者甚至可以被判處監禁。早前便有網民因此遭港鐵職員警告及記下個人資料。 

根據《香港鐵路附例》第30條,除非獲港鐵書面特准,否則任何人士不能在鐵路處所出售、為出售而展示或要約出售貨品或服務,最高判罰款5,000元及監禁6個月。此外,根據《附例》第25條,任何人士不得在列車或在鐵路處所任何部分作出對其他乘客造成滋擾或煩擾的行為,最高可判罰款5,000港元。 

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20161119/mobile/bkn-20161119114905650-1119_00822_001.html

攬炒
貪小便宜
幫推
點撚樣面交都可以被人呃到
Ps4 pro同ps3 完全唔撚同喎
更加唔洗講雄火龍機
你(朋友)係咪弱智

Btw 條傻閪咁樣呃完人想全身而退都幾難
Lm 推到仆街
點會比錢先
佢都要做生意
佢唔會用咁多心力整高人氣只做你一個生意掛
狂開,俾到盡咪十幾廿個

而家睇大部分受害嘅都係幫襯啲無乜人評價,
而且中咗招又留唔到comment嘅人
另外可以睇埋俾comment佢啲人本身多唔多人評價,係咪假account
仲有一班串過馬撚既壓價撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞