[唐姨風暴] 唐詩詠洪永城復合?唐詩詠直言。。。

138 回覆
512 Like 32 Dislike
https://www.facebook.com/morehk.hk/posts/10155897891510801

屌你老母真係,收手啦唐姨。
篇報道煩撚到,又提返佢被封乜撚野絕世好女友。
火都黎,佢到底何德何能?佢做過啲乜咁好呀,睇過?咪同佢啲契哥搞三搞四煲新聞囉。
呢隻千年老妖真係死唔斷氣架喎,就黎每個禮拜都有娛樂新聞提佢,仲煩撚過西班牙藉gigi
嬲到唔想講野了

好心妳啦唐姨,經都就停啦,靜靜地搵人埋單咪算撚數囉。咪撚再搞我洪仔啦 lin都剪爆妳,淫婦

邊撚到善良呀?日撚日煲新聞個個係妳喎唐姨!
今次篇野又俾左幾多錢叫人幫妳寫靚佢呀
死臭雞,煩撚到癲。
洪永城:同詩詠唔可能復合

洪永城早前在網上為唐詩詠爭視后打氣、兩人又被影到單獨食飯,不少網民都希望二人復合!然而洪永城接受訪問時稱單獨食飯不代表復合,更指自己經常同經理人單獨食飯,所以根本不算甚麼。之後被問到有無可能同詩詠復合,洪永城坦承「應該係唔可能,兩人現時係好朋友、好同事」

洪b,我決定重投你懷抱了 有骨氣呀bb
呢隻賤女人真係煩撚到閪叫!!!

次次同我洪b出去都俾人影到妳西口西面女王咁款,同男朋友出街定同你隻狗呀?難為我洪b仲要笑笑口對住記者 洪b,錫返
唐姨算尻數啦
面係人畀嘅,架係自己丢
成日做埋啲煲水新聞,真係搵鬼要你咩,仲要唐姨趕住搵人埋單

Between,呀城呢張相好撚charm
已set做wallpaper
好想同洪b瘋狂食飯再返屋企瘋狂做愛
留名睇佢40都冇人要
成隻怨婦咁!擺係屋企都唔撚開胃!!

深宮怨婦唐屍詠
宇宙第一煩閪
佢真係好撚煩
又收馬明兵又拖住人
死仆街嚟
而家馬明有著落了,盲既都唔會揀佢,勁撚攻心計
崔波波當年打佢係岩的
應該打撚到佢落十八層地獄 永不超生
好想一巴煎落去佢到 老虔婆

頂佢唔順,岩岩嬲到透唔到氣,叫左白車。
我要
我以為是我開post
拎咗視后仲繼續講
煩唔煩啲呀
美人 我受唔住了

Between,呀城呢張相好撚charm
已set做wallpaper
好想同洪b瘋狂食飯再返屋企瘋狂做愛

有酒窩 我係佢gf一定瘋狂望佢靚樣
要撚飽佢
唔知唐姨同洪囝有冇做過愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞