[I/A]逆轉黑白棋

341 回覆
2 Like 0 Dislike
首抽重要?

好重要
練習房有得俾你試佢副預設魔屬 一rd毒1400先手第2-3rd就可咁塞係最邊慢慢扣勁惡
有無老手教下有咩技同combo技比較有用 combo技覺得好無用 但人地先手落隻combo技回血又好煩
練習房有得俾你試佢副預設魔屬 一rd毒1400先手第2-3rd就可咁塞係最邊慢慢扣勁惡

最多日本網推呢隻最勁
利申首抽
有無老手教下有咩技同combo技比較有用 combo技覺得好無用 但人地先手落隻combo技回血又好煩

combo可以一rd爆到萬幾 點會無用
新手記住每日起碼打3場練習 打3場會有5粒石+15石(頭十次)
頭5日冇打已經蝕左25粒石
首抽呢隻有冇用?

起手唔好用

唔想再抽
起碼都抽到上面其中一隻先啦
刷首抽咁易
我有新果隻魔屬限定 但上網google鬥化係10分 膽粗粗去打素材40體 幾步棋出返來
我有新果隻魔屬限定 但上網google鬥化係10分 膽粗粗去打素材40體 幾步棋出返來

邊度有得睇 link please
出玩過一個月,玩玩下發覺個pattern離離去去都係咁,基本上見到咩圖就大致知曬點行
如果個圖大d變化多d會更好

othellonia.net/resemara-ranking

http://othellonia.net/resemara-ranking

拉落d有個s評分表
如果個圖大d變化多d會更好

宜家都有幾款圖

http://othellonia.net/resemara-ranking

拉落d有個s評分表

thx
5252 7946 2894

其實我二月玩過一期冇玩
終於搵到cost表 最大150lv 200cost 啫4s12a/5s9a2b/6s6a4b係極限 啫要揀定d a升下同少量b升下 開頭以為遲下會塞到變全s
再睇多啲資料先整返個好啲既post 希望有巴打幫手
終於搵到cost表 最大150lv 200cost 啫4s12a/5s9a2b/6s6a4b係極限 啫要揀定d a升下同少量b升下 開頭以為遲下會塞到變全s

正常應該6s6a4b

正常應該6s6a4b

見個ranking網無推介b同評價以為後期唔落b
想問升技除左食自己 仲有冇其他方法
想問升技除左食自己 仲有冇其他方法

有隻精靈仙子咁款既野 有得升技
等佢送/用逆轉幣買
GAME 名係咩 日本APPSTORE?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞