[League of Legends] [155] 「諾克薩斯總帥」斯溫

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
你條命仔

小熊貢大波架咩
半年前隆咗啦
今晚食熱狗
哇 好柒
我的眼睛
打左成日仲差兩場呀屌你個西
WA 巴士反車
可以嗎
WHERE
大埔
大埔公路發生巴士翻車意外
https://lihkg.com/thread/556223/page/1?ref=web
好想屌
死左9個
算少啦 睇圖上層好似無左半忽咁
痴撚線冇左半層
以後搭巴士都係坐下層
以後唔搭巴士了
都唔出街 扮乜撚
我岩岩先搭完
你都未搭過
3 萬 蚊 港 女 黎 潔 瑩 講 錯 一 句 即 俾 全 城 電 車 仔 狂 插 , 估 唔 到 最 近 同 Neway 二 少 薛 嘉 麟 拍 拖 嘅 o靚 模 諸 葛 梓 岐 , 仲 唔 知 死 公 主 病 上 身 亂 噏 嘢 。
話 說 諸 葛 公 主 上 星 期 喺 有 線 節 目 《 玩 轉 姻 玄 路 》 時 真 情 流 露 話 自 己 「 唔 搭 港 鐵 」 兼 「 男 朋 友 可 以 冇 , 但 工 人 一 定 要 有 」 偉 論 一 出 街 , 成 班 網 友 O 晒 嘴 。
不 過 諸 葛 梓 岐 叫 得 公 主 點 會 咁 簡 單 , 她 接 受 本 刊 訪 問 時 更 豪 稱 每 10 個 港 人 就 有 4 個 住 的 平 民 屋 邨 唔 啱 佢 住 : 「 我 工 人 都 住 咁 大 間 房 , 唔 通 叫 我 住 屋 邨 咩 ! 」 又 堅 拒 迫 港 鐵 搭 巴 士 : 「 搭 巴 士 好 易 翻 車 㗎 ! 」 擺 明 公 主 症 超 危 殆 , 馬 死 唔 會 落 地 行 , 薛 二 少 , 辛 苦 晒 喎 !
諸 葛 公 主 住 要 豪 , 買 嘢 當 然 唔 慳 得 : 「 我 淨 係 去 ifc 、 連 卡 佛 , 我 最 鍾 意 Chanel 、 Prada 同 Bottega Veneta 囉 。 旺 角 啲 嘢 唔 啱 我 , 幾 乎 冇 去 過 , 都 唔 知 去 嗰 啲 地 方 做 乜 ! 深 水 埗 ? 係 咪 食 燒 鵝 㗎 ? 」 食 燒 鵝 嘅 喺 深 井 囉 。
講 到 食 , 諸 葛 公 主 一 樣 有 偉 論 : 「 出 街 食 嘢 都 係 ifc 啦 , 啲 friend 約 去 第 二 度 咪 去 囉 。 茶 餐 廳 ? 鏞 記 同 翠 華 囉 , 大 家 樂 ? 機 場 嗰 間 都 有 食 過 嘅 , 出 面 少 喇 , 唔 通 同 人 排 隊 咩 ! 」 名 人 飯 堂 等 同 茶 餐 廳 ? 鏞 記 多 得 你 唔 少 囉 。
公 主 出 巡 , 當 然 唔 會 同 小 市 民 迫 巴 士 , 所 以 佢 自 稱 同 男 友 喺 日 本 搭 火 車 已 經 係 極 限 , 諸 葛 梓 岐說 : 「 喺 香 港 搭 過 幾 次 地 ( 港 ) 鐵 , 啲 友 好 迫 又 粗 魯 , 夾 住 我 上 唔 到 車 , 以 後 咪 搞 我 ! 搭 巴 士 好 易 翻 車 㗎 , 巴 士 兩 層 咁 高 , 轉 彎 好 易 『 嘭 』 一 聲 反 轉 , 我 寧 願 揸 車 , 我 仲 會 租 保 母 車 , 每 個 鐘 $280 啫 。 」
「 公 主 病 啲 人 係 無 理 取 鬧 , 我 非 常 講 道 理 㗎 。 」 係 呀 , 個 個 公 主 都 話 自 己 好 講 道 理 㗎 !
你咁閪重 架巴士想翻都翻唔到啦
你收皮啦 我屌你老母
咁串 unsub左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞