條Leo Man(文生)做過乜嚟

126 回覆
393 Like 23 Dislike
偷眲拐騙? 你講文生呀? 佢點偷眲拐騙

你個比喻好尷尬
樓上條文生打手定佢本人快啲摺埋啦
呢個post咁撚低質我又要開黎討論呀 你咪咪撚再入黎囉
做乜作賤自己

仲話袋錢入我地袋
咁撚囂張臭串
見到名以為係我自己開過post
出書都唔見得有人買
蝕錢佢會自動收皮架啦
30 40個挺最撚鐘意咁講 唔知以為佢比幾千萬我做人

人生道理唔洗人教 自己行下就曉架啦 洗撚佢教

唔知以為佢係人生導師 佢條路有佢道理就行得順利
書同寫真都唔識分? 你有冇睇過書?
岩 咁你用腦諗下啦
已經想block柒佢 但又犯賤想睇下佢點柒
本書講咩
你咪撚轉移視線啦
𡃁模出書邊撚個唔會諗到寫真集呀 咁寫真集又唔會係書呀你自己查下寫真集呢個詞義啦
勸你咪再柒落去喇
同樓上條打手講啦
佢覺得呢啲野同𡃁模出書有得比
啲𡃁模出書你有冇開post屌?
收皮啦 你就真係咪撚死雞撐飯蓋
拎𡃁模同佢比 你比啲論點真係不破自攻啊
𡃁模selling point 係賣性格相身材相 有市場
咁你個文生想出書講乜野 教我換個黑人icon然後mon實個電話一有post就覆咁樣呀?
書同寫真都唔識分? 你有冇睇過書?
你咪撚轉移視線啦
𡃁模出書邊撚個唔會諗到寫真集呀 咁寫真集又唔會係書呀你自己查下寫真集呢個詞義啦
勸你咪再柒落去喇
條友早幾日開個fb fans group
我同d人入去食花生
隔一晚,全部有j被踢出group,得女仔唔踢
嘩屌 唔撚只大中華膠 仲係厹
我都好期待
借完黑人個頭像出名, 而家講到好似人地誤會左你咁, 食撚屎啦過街老鼠
咪臭係
乜狗屎垃圾都出書
成撚日講埋D懶係中肯定既, 垃圾
以為伍文生出書講下兒童節目內幕野
邊個會買
出書之麻

傻仔一名
依家阿豬阿狗都可以出書
屌,條傻仔都學人出書

條友明明就係開假acc去留膠

有人回下佢就以為自己係KOL?

咁D古人acc個個都可以出書啦
而家啲出版社真係求鳩其搵個二打六都可以出書
佢有咩偉論值得出書 佢出得咁樓下公園日日坐喺度鳩up啲廢老都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞