何麥枒流出閃咭

1001 回覆
1091 Like 143 Dislike
影衰沙田IVE
圈既圖一撚早有 下面應該係av 要放上網就搵到 依家得連登討論咋 得連登咋 你有冇見過香港明星流出會係期他國家先.冇呀嘛屌你老母 醒d啦
lm
我之前係佢FACEBOOK CAP 圖過喎
手機都仲有
精蟲上腦好撚蠢 佢咁大波 左下角點會影到咁撚細波 就算訓係到都唔會咁細啦
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2018/02/04/154017_e906de2afa479eb6d78bb25a953f046c.png[/]
連登真係好多學生咁假嘅合成圖都引到你班狗出嚟醒小小啦屌你老母 見一個無腦會員就屌一個

老師冇教你用標點符號?
朋友..
「所以咪話,台灣真係一個充滿住bitch同厹既地方,呢個地方既人成個腦除左諗點樣恥笑香港叫支那之外
就係諗住做愛,sex,做愛,外遇,偷情,同人妻人夫做愛,亂倫, 強姦,迷姦,撿屍
一有時間就諗下可以點樣屌到自己個呀嫂,堂/表姐妹,女朋友/老婆嘅姊妹,或者朋友個女,朋友個孫,弱智信徒嘅弱智女、 弱智孫女,老闆屌女秘書,醫生屌女病人,偷嘢女客人主動叫處男店員屌佢同幫佢口交
老師就想同自己個學生做下愛咁,學生又諗下點屌個大波miss
再唔係就係最鍾意做愛果時拍下片,方便以後分手再要脅下個前度做多幾次分手愛
台妹最馨同條仔吵兩句嘴就馬上搵前度傾心事,傾傾下就又做愛
個前度問佢可唔可以內射,台妹搖頭說不,但最後還是被射滿滿
所以話,呢個地方真係十分淫亂」
青頭仔

大家都係想睇圖姐
不願面對真實既無腦連登仔
Lm
朋友
https://t.me/joinchat/CS4FMEC5fhsz2RcDOt7M_w

呢個telegram group有得睇
已經有20.3k人
睇咗先做到明眼人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞