斬下眼 bitcoin 又就落番8000😹

32 回覆
29 Like 0 Dislike
多得cme整個期貨 比人沽到仆街
有錢唔賺咩
救世主出現
Bitcoin熊市 回到起點係一定
差在要幾耐時間
去到跳樓都要排隊
我淨係相信連登話升,個市就會跌
連登仔話跌,個市就會升
準備入貨
好公平 唔比沽空咩道理
幾時出ETH 期貨
就係有期貨先由5000升到20000喎
好yeah
5蚊見
12月中先開始有wor,果時已經萬幾蚊
呢個講法同當年大陸拉人沽空一樣咁弱智
咁索羅斯當年點令港股大跌 又沽期指又拋港元 沽空會冇作用?
有傳推出期貨消息先開始推上1萬
沽空獲利先要條件係有泡沬,牛市沽空同自殺無分別
Bitcoin 呢 D Crypto Currencies 係無監管, 所以呢 D 價全部係人做出黎 ( "交易所都可能有份" )
鬼佬叫呢 D Pumps and Dumps

https://steemit.com/bitcoin/@tonylondon/how-bitcoin-pumps-and-dumps-work

有興趣自己 Google

記住做 Bitcoin 呢類玩具貨幣既市

係無犯法

所以我問過好多人呢 D "市值" 同 "兌換價" 係點定同稽核係無人答到

最新報係 1 Unit BTC = $8,771 USD

上車最後機會呀! 聰明人先賺到既錢!

我既分析 2018 年尾應該上到 $400,000 USD = 1 Unit BTC
永遠講cc 都有人技術人上身講blockchain 幾安全幾有價值
又或者調轉話無實質價值支持一蚊都唔值
其實無監管個價就唔係咁計出嚟而係造出嚟
http://www.news.com.au/technology/innovation/bitcoin-boy-erik-finman-says-if-youre-not-a-millionaire-in-10-years-its-your-own-fault/news-story/dc085f4551c54c5e7a6ea199acfab11d

發達過案

亞麻係佢生日送左佢 $1,000 USD, 佢買左 100 個 Units 既 Bitcoin
佢連書都未讀完就發左!

你班廢柴唔識咩叫 Blockchain 就抵窮啦!

跌唔停😅
到宜家一刻都唔知點分析這堆野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞