因為bitcoin 我冇左九成儲蓄

121 回覆
934 Like 48 Dislike
連登仔>畢非特
條廢老過哂氣啦
樓主都冇講個本係幾多 樓上
all in 700 la
樓主咁陰公, 留個wallet 嚟我入多 0.001 比你
似假膠但當你講真先

其實唔關bitcoin事喎 你咁樣極限操作法 買公用股都可以輸身家啦
0.001個btc 係100蚊喎
假膠
cryptocurrency 的世界係平時股票的10陪以上
allin騰牛1個月後買幾層樓都得啦
夠膽20k 美金都入手一係一早賺唔少一係痴線
allin 992
咪話我唔教精你
點解可以係最錯既時候做哂最錯既決定
你唔想跳樓請一世唔好投資thanks
拎個 wallet address睇下就知
俾 address我
我就唔信
我玩開 bitcoin 咁多年
身家成幾十倍上
樓主話高位買低位放
你 wallet transaction 係睇得番
而家我就大你

如果你 transaction 符合你描述嘅情況
我私人俾多 0.001 Bitcoin 俾你

貼條 address 多幾十蚊港幣, 你唔係唔做啊?
高追神
成日都高位接貨嘅
2次都係高位.....
唔會跌到0, 佢始終都有點價值, 只不過唔會太高啫
Bitcoin暫時嚟講始終係一個走資媒介
1JuXiXtRa8tVCRsvMFsHjMj2eVx437RmSf
好過錢啦柒頭
我睇死你得把聲
呢個 post 我實慢慢同你 bin c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞