【劇透討論】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 13卷

182 回覆
3 Like 2 Dislike

販售日期: 2月14號

試讀已出 今集係琉篇 有分上下集 大家好好期待

轉自貼吧
販售日期係2月15號先岩 sorry

搵左陣都搵唔到試閱網址 一陣掉住貼吧d圖上黎先

-------------------------------------------------------

在18層的旅館街傳出的殺人的噩耗。犯人是危險的賞金犯人——【疾風】。
懷疑自己耳朵的貝爾等人為了洗清琉的嫌疑,開始追踪她的行踪,與此同時卡珊德拉夢見了『最壞』的預知夢。
被宣告的十七節預言。
預言的實現意味著重要的人們的『死』。
為了打破絕望,悲劇的預言者開始孤身挑戰破滅的結局。
追逐真相的少年,在邂逅被復仇的黑色火焰纏身的精靈時,空前的【災厄】就此誕生!
這是少年的軌跡,由女神記錄的——【眷族神話<Familiar・Myth>】——
咁都分2本
真係想出幾十本先完?
似會再動畫化
Ga. 有event
好似有5週年活動

但劍姬咁既質量2期真係唔出好過出
開始入正題 今篇男主應該開始正式接觸暗派閥
地下城
近年唯一一套真係會睇到滿眶熱淚既輕小
咁都分2本
真係想出幾十本先完?
開始入正題 今篇男主應該開始正式接觸暗派閥
13先入正題仲唔係打算出幾十本
依家d輕小說一句野可以寫成版紙廢話
寫左357年拖到尾一係斷一係爛
已經唔記得自己小說睇到邊到了...
同宿敵牛打個卷熱血到痴線
琉BB
到15號喇

一起身就見到有劇透圖透 一陣睇完再up
仲有兩日新消息發佈

下一卷講深層
今集連打幾隻lv5-6級數既怪 貝爾返上去條經應該儲左大半+又學新技能
慢d嚟就好
依家莉莉果d都唔知點算
差距太大啦
我的王之力啊!!!!

呢個年頭斷手斷太多斷到無感覺
http://danmachi.wikia.com/wiki/User_blog:Angelo_Gabrini/5_YEARS_AFTER_~Side_Bell~
"I guess it can't be helped...I'll always be by your side"
.........
Mord-san wearing a wedding suit for some reason

睇嚟摩德先係真女主

十一卷都睇得出佢幾不離不棄
等緊兩岸班大佬開坑翻譯
劍姬10幾時出?
5月
入左37層可以點出返去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞