就生眼瘡有冇打救方法

6 回覆
0 Like 0 Dislike
Feel到就生眼挑針 眼皮眼尾個位好痛 一眨眼就痛 唔想佢惡化(利申以前試過腫到開唔到眼 )有冇人有方法令佢唔好爆發 滴眼藥水得唔得?
Feel到就生眼挑針 眼皮眼尾個位好痛 一眨眼就痛 唔想佢惡化(利申以前試過腫到開唔到眼 )有冇人有方法令佢唔好爆發 滴眼藥水得唔得?

睇醫生

睇醫生

佢未嚴重 所以唔想曬錢
係咪成日偷睇阿婆沖涼?

講真呢!以前細個有你類似呢個問題,不過係外來因素導致,有啲金粉入落眼到,眼角位有少少腫起,跟住慢慢變大同埋有啲痛,最後被個醫生吉一吉,洗一洗眼,最後查啲藥膏就冇乜事。
係咪成日偷睇阿婆沖涼?

講真呢!以前細個有你類似呢個問題,不過係外來因素導致,有啲金粉入落眼到,眼角位有少少腫起,跟住慢慢變大同埋有啲痛,最後被個醫生吉一吉,洗一洗眼,最後查啲藥膏就冇乜事。

買左新v樂敦 諗住早晚滴下 睇下消唔消到啲菌 唔得再睇醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞