港靚模私影露全相

546 回覆
309 Like 146 Dislike
講咁耐都未有埋牙相。 btw 幾錢q ?

條jer流緊鼻水
Sue Ng 多少錢一晚,看你樣子應該是做援交
管理
讚好顯示更多心情 · 回覆 · 4天

Yannes Or 柯雅恩
Yannes Or 柯雅恩 我屌你老母啦,援你老母咩
管理

Yannes Or 柯雅恩 行街啦死雞蟲
管理

人地話唔是做雞喎
明明up曬上google drive係咁撚我哋俾screen cap
屌喇星
第11頁先露一點,咁撚樣叫露全相

一打唔洗找
擺柒明想上位啦 點又真係無露過

咁柒樣衰算吧啦

人地泰國餐廳條女起碼真係有波
嘩原來咁撚惡
$1

等到我咁
明眼人
https://www.facebook.com/Yannes-Or-柯雅恩-582229685153887/
Sue Ng 多少錢一晚,看你樣子應該是做援交
管理

Yannes Or 柯雅恩 我屌你老母啦,援你老母咩
管理

Yannes Or 柯雅恩 行街啦死雞蟲
管理

人地話唔是做雞喎
http://yes-news.com/55703/Stars-Girl鄰家女孩柯雅恩Yannes-帶你遊赤柱

鄰家女孩柯雅恩Yannes 帶你遊赤柱

睇到我黑人問號
仲要影呢套相

咩事呀究竟 扮到幾時啊
Yannes 其實你都唔差 講啦 過夜幾錢晚?
3,4千都仲出得起既
別人笑我太瘋癲
我看他人半粒lin
老實講佢個樣好一般,而且係成個o靚妹咁無氣質無女人味,mk/cwb大把人好過佢。
但點解佢好似好撚多job接
on9
Show Blocked User - 大熊仔餅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞