以後都無「我的港女老婆」了sad

1001 回覆
928 Like 33 Dislike
正常有廉恥既人都唔會同人講自己勾佬

利申:我理撚得你識唔識佢本人
Why not both
連登仔真係好恐怖
其實佢咁樣講係令人聯想到CACA生小朋友,但爸爸不是CUSON.......(希望估錯)
連登仔應該夾份開偵探社 查通姦出軌一流

若然係真 cuson真係好厚道 都仲留一線幫住前妻
On9,從來無人話個yoyochan係caca,
盧生同cuson識就唔可以派帽?

真係有噤多料就講出黎囉,就噤利申完又咩資料都無
Lo Sing B
November 14, 2017 · ·

In a Relationship
November 13, 2017

帶咗兩個幾月綠帽
ptgf
條女想生黑人bb, 可惜個男人幫唔到佢

脾氣好fail
睇返阿cuson fb 最近既post佢真係好堅強 好忍得
要除低頂帽好難 仲要算係個有知名度既人
俾返d空間個男啦 女既係仆街已經係事實

衷心希望cuson揾到個更好 加油
唔記得咗好似聽過係Programmer
佢依家就算唔係派帽都無job接
根本 caca 沒有 cuson 甚麼都不是
通常都係女人先話鍾意小朋友,男人生唔生無所謂,除非成日俾老母或外母哦。所以個真相會唔會係 caca 想生但咳神唔想?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞