沈陣營第九十一期 - 熊put沽股有時盡,此恨淡淡無絕期

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

下次再出阻力 用巨佬
日圓先生預言:圓匯今年底將邁向100
01月26日(五) 10:53

外媒報道,有「日圓先生」之稱的日本財務省前副大臣榊原英資預計,日圓兌每美元在2018年底將邁向100(即每百日圓兌7.8港元);並料歐元將繼續升值。

日圓現報109.36,美匯指數現報89.228。

他指,日本央行行長黑田東彥還將實施量化質化寬鬆(QQE)1至2兩年,央行可能會在2、3年後才開始討論退出政策,而黑田東彥可能會在2、3年後退休。而對於中國經濟,榊原英資指有一點擔心。
你入左?
佢睇好見底去撈呀

我計一計要用多七皮幾港幣換冥幣,佢揸金等金價跌咪好,咁即係美元升

升咁多成交都係1090億.... 會唔會有事....
又唔好話曬命0既, 而家去到呢D大位, 問下D專家意見遲D會唔會破位都人之常情

利申: 持有兩手百二蚊樓下0既港交所
挑,早幾個月都係咁
1090 已經算多
師父立論一直都係美匯升, 黃金升
只係依家棄左金船, 主力上美匯船
又話開淡倉 重升得咁勁
只好怪自己遲入市
下星期
加入1137陣營實踐抱負
升市升交縮。。。。
期結一定跌架咩
夾高黎期結唔得既
唔係,我買強國樓要用冥幣找數,之前未開到強國戶口匯唔到錢,比佢咁搞美元弱要用多7皮嘢換冥幣找數

今日就係去銀行買本票搵找換店匯上去,比條肥佬全方位棟鳩我
師傅單日怒夾300點(被怒夾)

升市交縮。。。

30號
去推個post先
Lenovo三款Chromebook推出,219美元起定位教育!
[url]
https://pc3mag.com/lenovo-3-education-chromebook-2018/
[/url]

992又有新產品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞