[MIRACLE]OH MY GIRL討論區(5) Secret Garden初1位粗卡

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
yooa 既 hit the stage 客串搭有權 ...
勝熙既 girl spirit ... 我都有睇哂 ...
Girl Spirit一次睇多團
無 ... 真係無 ...
有一兩 bias 既果 d 團反而通常唔飯哂去浦版 ...
我鐘意得係真係要成團都得 ...

由 kara ... apink ... exid 到新呢代隔離果 d ...
油炸 ... BP ... 其實我都鐘意 ... 但係太過紅極本唔洗我地呢 D 小薯粉浦版同去追 ...
所以我先浦呢度乘數太空人發夢都係 ...
[ENG SUB] Oh My Girl's SKETCHBOOK Ep27
https://youtu.be/HI4kOYLnVIQ
其實有好多個 girl spirit 女女真心勁 ...
唔計上一代點既 SPICA / BESTie(舊 EXID) ...
新果代後生上果幾個其實真心勁 ... 特別係 W 團 / S 團 / A 團不過 A 團果個仲太細 ...
只係拍埋勝熙 ... 勝熙已經唱左八年 ... 加埋才藝絕對係屈機 ...

佢尾隻個 MJ MIX 台 ... MOON WALK 果下我真係哇左出黎 ...
女團大師
不敢 … 不過我聽左十年

同埋男團 既我都得架

Because I’m a shadow shadow shadow

So beautiful beautiful
그 누구보다 아름다울 너니까
Beast
🤤🤤🤤🤤
http://www.vlive.tv/video/10641
陳年VLIVE推薦, 次次YooA開親個人V都會提到既YooA變態之最初出處
Kara

咁真係爭幾年既前輩喎 …
又幾好睇
https://m.bilibili.com/video/av19072013.html係中字啊 唔知wowed左未
有冇dl link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞