[多圖]俾返以前嘅楊秀惠我呀!!!

83 回覆
36 Like 127 Dislike
李思欣
原來化妝會化到臉歪?on9
佢整容唔關我事的話一樣唔關你事,唔好咁on9用唔關我事嚟駁喇
啲五官撚有變過呀?顴骨都係咁凸,個鼻型仲一模一樣,以前內雙依家最多咪痴左雙眼皮同塊面瘦左,塊面一瘦五官係會突出啲嫁啦,你地啲男人個樣有咩E郁就話人整整整 收皮啦屌
當年塊臉歪撚咗已經係證據
整容與否關我係男人乜事?你真係好撚on9
因為女人化過妝實知妝前妝後有幾大分別 佢依家淨係對眼都化大到兩倍 佢整容係唔止唔關你係咪男人事既 直情唔關你事添
佢整容唔關我事的話一樣唔關你事,唔好咁on9用唔關我事嚟駁喇

句野就係你自己講既,答返你又話人駁鳩你,咁小學雞不如就單機算啦 除左識話人on9仲有無新野講下?
我都覺得而家既楊秀惠好d喎
樓主真識食
年紀大喇 唔扮淑女無人要
啲五官撚有變過呀?顴骨都係咁凸,個鼻型仲一模一樣,以前內雙依家最多咪痴左雙眼皮同塊面瘦左,塊面一瘦五官係會突出啲嫁啦,你地啲男人個樣有咩E郁就話人整整整 收皮啦屌
當年塊臉歪撚咗已經係證據
整容與否關我係男人乜事?你真係好撚on9
因為女人化過妝實知妝前妝後有幾大分別 佢依家淨係對眼都化大到兩倍 佢整容係唔止唔關你係咪男人事既 直情唔關你事添

句野就係你自己講既,答返你又話人駁鳩你,咁小學雞不如就單機算啦 除左識話人on9仲有無新野講下?

其實楊秀惠不嬲下巴都有少少歪,天生唔對稱但以前baby fat時無咁明顯,塊面瘦咗之後就好明顯睇到歪面。大整就應該無,五官無乜分別係化妝唔同咗,至於有無打過botox瘦面就佢自己先知喇
睇嚟睇去都覺得係個妝問題加埋年齡先唔同樣, 話整容果啲到底知唔知咩叫整容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞